Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa a anunţat noi întăriri după ce Steaua Bucureşti a promovat în Liga 3: "Ne punem pe treabă!"

Daniel Opriţa a anunţat noi întăriri după ce Steaua Bucureşti a promovat în Liga 3: "Ne punem pe treabă!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Stelei Bucureşti, Daniel Opriţa, a oferit primele declaraţii, după ce echipa pe care o antrenează a promovat în Liga 3. Tehnicianul a anunţat şi noi transferuri, pentru a respecta regulamentul impus de FRF.

"Nu ar fi trebuit să avem probleme, mai ales la lotul pe care îl aveam. Jucători de valoare, cu meciuri la Liga 1 mulţi dintre ei. Trebuie să ne bucurăm. Erau aşteptări foarte mari, mai ales că în ultimii doi ani se ratase promovarea. Doar azi şi mâine o să stau, practic n-o să am vacanţă. Trebuie să ne gândim la jucători tineri, avem nevoie de juniori pentru a respecta regulamentul. Ne punem pe treabă! În mare, echipa e formată, trebuie să mai completăm cu câţiva juniori.

Ne aşteptăm să fie alături de noi. Ne-au spus că ne aşteaptă în Ghencea. Sunt extraordinari, au făcut atmosferă în această perioadă în care nu e foarte multă libertate din cauza acestui virus. Le mulţumim că sunt alături de noi", a declarat Opriţa după meciul cu Ciulniţa, scor 6-0.

"Nu ştiu dacă o să putem juca pe noul stadion din turul Ligii 3, dar avem alt teren destul de bun. Nu ne grăbim, aşteptăm să fie gata.

Vrem să mergem cât mai departe în Cupa României, să aducem echipe din Liga 1, am încredere că putem. Steaua - FCSB, Steaua - Rapid, Steaua - Dinamo sunt meciuri pe care ne dorim să le jucăm", a mai spus Opriţa.

Steaua Bucureşti a promovat în Liga 3

Steaua Bucureşti, echipa Clubului Sportiv al Armatei, a promovat în Liga a II-a, după ce a învis, miercuri, cu scorul de 6-0, pe Bărăganul Ciulniţa, în etapa a doua a turneului de promovare Grupa B, Regiunea a VI-a.

În primul meci al grupei, Steaua a învins, sâmbătă, cu 8-1, echipa Argeşul Mihăileşti.

La Modelu, steliştii au sărbători cu zeci de fani promovarea. Suporterii, care nu au respectat regulile sanitare în vigoare pentru pandemia de coronavirus, au fost ţinuţi la distanţă de jucători de un cordon de jardami.

Steaua s-a aflat la a treia tentativă, acum reuşită, de a trece de Liga a IV-a.

Afla mai multe despre: daniel opritasteaua bucurestisteaua promovare 

viewscnt
Articole similare