Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa a dezvăluit după ce lotul Stelei s-a reunit că a renunţat la mai mulţi jucători! ”Este vorba despre ei!”

Daniel Opriţa a dezvăluit după ce lotul Stelei s-a reunit că a renunţat la mai mulţi jucători! ”Este vorba despre ei!”

Liga 2

Comentarii

Steaua a încheiat anul pe locul 6 în Liga 2, iar acum, a început pregătirea pentru a doua parte a sezonului.

Daniel Opriţa şi-a reunit jucătorii pe 10 ianuarie, iar ”militarii” au efectuat primul antrenament al anului în Ghencea. Antrenorul echipei a dezvăluit că a renunţat la 6 jucători şi a vorbit despre şansele echipei la promovare. 

”Am renunţat la câţiva jucători, 6 jucători. E vorba de Mario Enache, portarul care s-a întors la Craiova, Gherghiceanu şi-a reziliat contractul şi cu patru suntem în negocieri. Până acum nu şi-au găsit echipe şi nu vor să plec. Se vor antrena separat. Este vorba de Morariu, Băjenaru, Zaharia şi Călintaru. Sper să ajungem la o înţelegere pe cale amiabilă, să îşi găsească şi ei echipe unde să le fie bine. Aşa am decis. Sunt cele mai grele decizii, dar nu avem ce face.

Chiar dacă la UEFA am avea drept de promovare, am înţeles că legislaţia noastră nu ne permite.Pentru play-off au şi ei niste bonusuri. Una e să joci în play-off cu echipele de pe primele şase şi alta e să joci pe terenurile pe care joci cu alte echipe. E altceva în paly-off. Îşi doresc şi ei lucrul acesta, indiferent dacă avem sau avem drept de promovare. Rămâne să vedem ce restricţii vor fi când ne întoarcem, dar eu sper să fie aşa cum trebuie şi să mergem în Antalia”, a spus Daniel Opriţa. 

Partidele de pregătire pe care le va juca Steaua:

15 ianuarie- CSA Steaua - Progresul Spartac

22 ianuarie - CSA Steaua - CS Tunari

28 ianuarie - CSA Steaua - Afumaţi

Steaua ocupă locul 6 în Liga 2, cu 28 de puncte, la egalitate cu FC Buzău. Cel mai probabil, ”militarii” vor merge într-un stadiu de pregătire în Antalya, pe 2 februarie, dar totul va depinde de cum va evolua situaţia epidemiologică.

Afla mai multe despre: steaua-liga 2-opriţa 

viewscnt
Articole similare