Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa poate pleca de la Steaua. Este dorit de o rivală din Liga 2

Daniel Opriţa poate pleca de la Steaua. Este dorit de o rivală din Liga 2

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (42 de ani) ar putea pleca de la Steaua, acolo unde este în ultimul an de contract, dar încă nu i s-a propus vreo prelungire.

Opriţa, dorit de o echipă de la promovare din Liga 2

Viitorul lui Daniel Opriţa la Steaua este unul incert. Tehnicianul de 42 de ani se află în ultimul an de contract cu formaţia ”militarilor”, astfel că ar putea-o părăsi. 

Dar nu duce lispă de oferte, iar una dintre ele vine tot din Liga 2, de la Chindia Târgovişte.

Retrogradaţi din Superligă la finalul stagiunii precedente, dâmboviţenii se clasează pe locul 9, cu 17 puncte acumulate în 12 runde disputate.

În prezent, antrenor la Chindia este Vasile Miriuţă, dar este pe cale să fie demis, dacă nu îndeplineşte obiectivul pe termen scurt: să termine anul calendaristic pe unul dintre primele patru locuri.

În caz contrar, postul de antrenor principal la echipa din Târgovişte ar rămâne vacant, iar Daniel Opriţa ar fi principalul favorit pentru a-l ocupa, informează Fanatik.

Opriţa o antrenează pe Steaua din iulie 2019, iar în actualul sezon al Ligii 2 ocupă locul 11, cu 16 puncte.

Opriţa: ”Le las lor Steaua”

”Mai am puţin şi mi se termină contractul şi nu mai vreau să vorbesc despre cine va veni şi cine va pleca. Ăştia sunt jucătorii pe care îi am şi îmi voi duce treaba la bun sfârşit.

Dacă m-ar fi dorit, clubul probabil că mi-ar fi făcut o ofertă. Dar nu am discutat nimic. Atât timp cât mai ai puţin şi intri în ultimul an sau în ultimele şase luni şi nu ţi se face ofertă, e clar că cineva…

Le las lor Steaua, să facă mai bine decât am făcut eu, dacă am greşit faţă de cineva îmi cer scuze, dar nu vreau să mă cert cu nimeni”, afirma Opriţa, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: daniel opritasteaualiga 2chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare