Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa şi-a găsit o nouă echipă. Cu cine a semnat fostul atacant

Daniel Opriţa şi-a găsit o nouă echipă. Cu cine a semnat fostul atacant

Liga 2

Comentarii

Daniel Opriţa revine în antrenorat după o pauză de aproape jumătate de an. Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a preluat-o pe CS Mioveni, locul 7 în liga secundă.

Opriţa a început o nouă aventură ca antrenor. Fostul atacant a preluat-o pe CS Mioveni şi joi s-a prezentat la reunirea echipei. Opriţa era liber de contract după ce s-a despărţit de FC Voluntari, la finalul lui august 2018.

De-a lungul carierei, Opriţa a mai fost antrenor principal la Metalul Reşiţa, Daco-Getica, CSMŞ Reşiţa şi FC Voluntari.

"Mi-am dorit să vin la acest club. Când m-au sunat nu am stat prea mult pe gânduri pentru că e un club stabil cu condiţii foarte bune şi un club care îşi doreşte performanţa mai ales din sezonul viitor, cand obiectivul este promovarea.

Am încredere în acest lot pentru că i-am urmărit. În prima perte a campionatului au avut un parcurs destul de bun mai puţin în ultimele cinci meciuri. Acolo s-a făcut diferenţa şi au pierdut contactul cu echipele din faţă. E destul de greu, dar nu imposibil de recuperat ce s-a pierdut atunci şi eu sunt cu gândul să prindem locurile care se premiază, cele trei. Dacă termini pe locul 7 sau pe locul 4 nu te alegi cu nimic la final. În Liga I te mai alegi cu nişte bani, dar la liga a doua...



Nu este vreo echipă care să se fi desprins de clasament. Până şi favoritele, Petrolul şi U Cluj au pierdut şi ele destul de multe puncte cu echipe modeste şi orice se poate întâmpla. De asta am încredere că putem să încercăm măcar sau să sperăm",
a declarat Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: daniel opritacs mioveniliga 2 

viewscnt
Articole similare