Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa şi-a ”mitraliat” un jucător după înfrângerea cu Politehnica Timişoara: ”A dormit la gol. Fără personalitate”

Daniel Opriţa şi-a ”mitraliat” un jucător după înfrângerea cu Politehnica Timişoara: ”A dormit la gol. Fără personalitate”

Liga 2

Comentarii

CSA Steaua a pierdut partida cu Politehnica Timişoara, scor 2-1.

Bănăţenii au întors rezultatul şi au câştigat partida cu CSA Steaua. 

Antrenorul echipei Steaua, Daniel Opriţa, s-a arătat foarte dezamăgit de rezultatul înregistrat în deplasare şi a lăsat de înţeles că va lua măsuri. 

”Au fost fără personalitate. S-a simţit fost frica de rezultat. Nu înţeleg ce se întâmplă, nu putem să fim liniştiţi. Puteam avea o vacanţă liniştită dacă câştigam azi. Vedem ce o să se întâmple. Le-am şi spus, că e greseala noastră. Mereu le spun... George Călinţaru a dormit la acel gol. Îmi reprosez că am facut schimbările.

Schimbările de azi nu au fost reuşite. Am pierdut jocul când am schimbat. Eu credeam ca e bine ca sunt jucători cu experientă. Mera, Scutaru sunt periculoşi şi ei ştiau asta. E clar că trebuie să castigăm la următorul meci. Azi nu trebuia să pierdem... O să vedem. Se termină ultima etapă, tragem linie si vedem”, a declarat după meci, vizibil dezamăgit, Daniel Opriţa.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua rămâne pe locul 6, cu 25 de puncte, iar Poli Timişoara, pe locul 14, cu 17 puncte.

 

Afla mai multe despre: csa steaualiga 2daniel oprita 

viewscnt
Articole similare