Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa şi-a prelungit contractul cu Steaua! Anunţ oficial: pe cât a semnat antrenorul

Daniel Opriţa şi-a prelungit contractul cu Steaua! Anunţ oficial: pe cât a semnat antrenorul

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa (39 de ani) şi-a prelungit contractul cu Steaua. Antrenorul cu care "militarii" au obţinut promovarea în Liga 2 va continua în culorile roş-albastre.

Daniel Opriţa şi-a prelungit contractul cu Steaua

Miercuri, 23 iunie, CSA Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că Daniel Opriţa şi-a pus semnătura pe un nou contract cu clubul militar. Opriţa a semnat încă doi ani cu Steaua şi îi va avea alături pe Ştefan Nofitovici, anternor secund, dar şi pe Sorin Bobariu, antrenor cu portarii.

Opriţa va fi prezentat oficial şi va semna noul contract într-un clip live tranmis de la Steaua pe contul de YouTube. "Conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, împreună cu Daniel OPRIŢA, a decis prelungirea mandatului cu încă doi ani în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal", se arată într-un comunicat al CSA Steaua.

Daniel Opriţa şi-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a. A strâns 36 de partide pe bancă tehnică a formaţiei, cu 33 victorii şi 3 remize, golaveraj 204 – 13.



 

Afla mai multe despre: daniel opritasteauaoficialcontractprelungire 

viewscnt
Articole similare