Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, sincer după ce a pierdut în faţa Universităţii Cluj. ”Nu meritam să câştigăm, ne-am arătat limitele!”

Daniel Opriţa, sincer după ce a pierdut în faţa Universităţii Cluj. ”Nu meritam să câştigăm, ne-am arătat limitele!”

Liga 2

Comentarii

Steaua a pierdut, scor 0-1, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a XIV-a a Ligii a II-a.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hofman în minutul 72. La finalul meciului, Daniel Opriţa, antrenorul Stelei, a fost sincer şi a spus că echipa lui şi-a arătat limitele în meciurile cu primele 4 clasate. 

”Nu meritam să câştigăm, ne-am arătat limitele!”

”Prima înfrângere acasă, nu ştiu dacă meritată, dar de câştigat, nu meritam să câştigăm în seara asta pentru că nu am pus probleme. A fost un meci echilbirat până la urmă, jocul greşeală aşteaptă într-un meci ca ăsta, noi am greşit, a fost mingea la noi, am pierdut la mijlocul terenului şi am primit acel gol. 

Nu meritam să câştigăm, ne-am arătat limitele în meciurile cu primele 4 clasate pentru că, practic, la Sibiu, am câştigat printr-un gol norocos. Ei au avut jucători cu calitate individuală care au rezolvat jocul, cum e Blejdea care a intrat şi când a scăpat în duel 1 contra 1, a ştiut ce să facă cu mingea. Noi am scăpat, dar de fiecare dată am pierdut mingea.

Azi, nu meritam să câştigăm, 0-0 era un rezultat bun pentru noi, în condiţiile în care s-a desfăşurat jocul, pentru că n-am pus probleme pe faza de atac. Noi mai avem două meciuri în care pentru toţi o să fie ca un test în continuare. Acum, ne facem singuri... am câştigat degeaba la Sibiu dacă azi n-am putut să legăm cu o victorie acel succes. Se vede că încă nu suntem pregătiţi să ne batem cu cele 4 din faţă”, a spus Daniel Opriţa, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: liga 2-steaua-u cluj-opriţa 

viewscnt
Articole similare