Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa vrea să rămână la Steaua, dar nu a primit vreo ofertă conform standardelor sale până acum: ”A fost o propunere pe care mă fac că n-am văzut-o sau auzit-o”

Daniel Opriţa vrea să rămână la Steaua, dar nu a primit vreo ofertă conform standardelor sale până acum: ”A fost o propunere pe care mă fac că n-am văzut-o sau auzit-o”

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Opriţa a condus-o pe Steaua spre Liga 2 şi ar dori să continue pe banca ”militarilor”. Însă, negocierile nu au decurs conform planului până acum.

Steaua a reuşit să obţină promovarea în Liga 2, Opriţa întrecându-i pe succesorii săi care nu au putut obţine accederea în divizia secundă. Însă antrenorul ”militarilor” nu ar dori nimănui o campanie de promovare atât de dificilă. Conform acestuia, primul loc din Liga 3 ar trebui să obţină accederea directă şi să nu fie pus în pozţia de a pierde calificarea după ce a terminat lider în clasament.

”E cea mai grea promovare de la Liga 3, să joci două baraje, să termini pe primul loc, nu e uşor. Nu vreau să vorbesc despre Federaţie, dar trebuie să se gândească şi la noi, să termini pe primul loc şi să dai două baraje, să prinzi o zi slabă şi să nu promovezi.

Nicăieri n-am văzut, locul unu merge mai departe, să joci atâtea meicuri de baraj, aşa am trăit eu, n-aş dori la nimeni”, a declarat Daniel Opriţa.

Daniel Opriţa vrea să rămână la Steaua

Întrebat despre viitorul său şi despre o posibilă plecare din Ghencea, Daniel Opriţa a recunoscut că ar dori să rămână la Steaua, dar că ar necesita o ofertă serioasă, nu precum cea făcută deocamdată. ”Dacă mi se propune ceva serios, o să accept. A fost o propunere pe care mă fac că n-am văzut-o sau auzit-o”, a mai spus tehnicianul ”roş-albaştrilor”.

Afla mai multe despre: daniel opriţasteaua bucureştipromovare steauasteaua afumaţi 

viewscnt
Articole similare