Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a explicat erorile comise de tânărul portar al Rapidului: "Cred că el are scuza asta"

Daniel Pancu a explicat erorile comise de tânărul portar al Rapidului: "Cred că el are scuza asta"

Rapid

Comentarii

Daniel Pancu a explicat, duminică, într-o intervenţie la Sport Center, erorile comise de tânărul portar al Rapidului, în meciul cu Petrolul, scor 0-0.

În minutul 70, tot de la echipa bucureşteană a fost eliminat portarul Mihai Popa (19 ani), el primind două cartonaşe galbene după ce a ieşit de pe linia porţii de două ori la executarea de către Petrolul a unui penalti acordat pentru fault în careu. Popa a apărat prima dată ieşind de pe linia porţii, iar atunci i s-a acordat primul cartonaş galben şi s-a decis ca lovitura să se repete. A doua oară, s-a repetat situaţia, astfel că Popa a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

”E o chestie de tinereţe, pentru că Popa este un copil foarte talentat. Nu şi-a dat seama, cred că el are scuza asta a tinereţii. Un portar cu experienţă nu face eroarea asta de două ori. Era normal ca arbitrul să intervină şi să discute cu el, dar nu s-a întâmplat aşa”, a explicat Pancu, pentru Telekom Sport, erorile comise de tânărul portar Mihai Popa.

FC Petrolul - FC Rapid, scor 0-0, într-un meci în care oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi şi gazdele au ratat de trei ori un penalti

Formaţia FC Petrolul a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu FC Rapid, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, deşi a beneficiat de un penalti repetat de două ori şi oaspeţii au avut doi jucători eliminaţi.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare