Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a provocat haos la CFR Cluj şi acum vrea să o învingă din nou: ”Ar fi fost un lucru bun dacă duminică ar fi rămas fără antrenor”

Daniel Pancu a provocat haos la CFR Cluj şi acum vrea să o învingă din nou: ”Ar fi fost un lucru bun dacă duminică ar fi rămas fără antrenor”

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu o întâlneşte din nou pe CFR Cluj, după ce săptămâna trecută a învins-o cu 1-0 în 16-imile Cupei României şi a provocat astfel plecarea lui Dan Petrescu. Antrenorul lui Poli Iaşi spune însă că se aşteaptă acum la un meci mult mai greu.

Săptămâna trecută, Poli Iaşi a reuşit o surpriză de proporţii şi a eliminat-o pe CFR Cluj din 16-imile Cupei României. Acel rezultat a produs un adevărat cutremur în curtea campioanei României. Imediat după meci, Nelu Varga a avut o răbufnire în care a anunţat că Dan Petrescu va pleca, lucru care s-a şi întâmplat. 

Acum, Poli Iaşi o întâlneşte din nou pe CFR Cluj, de această dată în campionat. Însă campioana României este într-un moment foarte prost, mai ales după 0-0 cu ŢSKA Sofia, în grupele Europa League. Daniel Pancu spune însă că şi-ar fi dorit ca şi acum să fie Dan Petrescu pe bancă, deoarece Poli Iaşi ar fi avut astfel mai multe şansă la un rezultat bun. 

”N-au arătat foarte bine aseară (n.r. 0-0 cu ŢSKA Sofia), dar au şansa lor în Elveţia, săptămâna viitoare. Sunt obligaţi să câştige pentru a merge mai departe sau un egal de la 2-2 în sus.

Sunt foarte bine organizaţi defensiv. În acest moment suferă în ofensivă, pentru că nu marchează goluri. Eu, unul, mă aştept la un meci mult mai complicat decât a fost cel de la Cluj. O echipă cu experienţă, cu jucători cu mult orgoliu, e echipa campioană, până la urmă, şi probabil că vor avea şi un antrenor nou pe bancă până la meciul de duminică. 

Ar fi fost un lucru bun dacă ar fi rămas fără antrenor duminică. Aşa, cu noul antrenor, întotdeauna ştiţi foarte bine şi statistica o spune, echipa reacţionează într-un fel. Noi ne vom prezenta la fel, fără complexe, o echipă muncitoare, unită, cum am demonstrat-o în ultimele două jocuri”, a declarat Daniel Pancu. 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare