Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a sunat adunarea la Iaşi: "Căutăm încă 5-6 jucători pe care să ne putem baza" Pierdere importantă pentru moldoveni: "Nu mai vrea să joace în România"

Daniel Pancu a sunat adunarea la Iaşi: "Căutăm încă 5-6 jucători pe care să ne putem baza" Pierdere importantă pentru moldoveni: "Nu mai vrea să joace în România"

CSM Poli Iași

Comentarii

Echipa Poli Iaşi se reuneşte în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon competiţional. Ieşenii au anunţat că toate testele pentru Covid-19 au fost negative.

Primul antrenament al fotbaliştilor ieşeni sub comanda noului tehnician, Daniel Pancu, ar fi trebuit să aibă loc vineri, 14 august, aşa cum era stabilit, dar a fost amânat pentru sâmbătă.

Noul tehnician a vorbit despre lotul cu care va ataca noua stagiune: "Platini încă nu a venit, fundaş stânga căutăm în continuare, va mai veni un fundaş central, căutăm un atacant stânga, încă un atacant central. Undeva la încă 5-6 jucători pe care să ne putem baza" a anunţat Daniel Pancu, apoi a completat: "Luckasen şi-a manifestat dorinţa de a nu mai juca în România, din câte ştiu, dar dacă se iveşte posibilitatea, e un jucător pe care mi-l doresc"

Poli Iaşi este interesată de transferul portarului Drăghia, de la Rapid, fosta echipă a lui Pancu: "El şi-a dorit să vină la Iaşi, doar că Adi Iencsi, noul antrenor al Rapidului, i-a spus că în acest sezon nu mai joacă cu Under în poartă şi se bazează pe el. Ştiu că bugetul e mult redus faţă de sezonul trecut, pentru că au fost mulţi jucători care au depăşit salariul de 5.000 de eruo pe lună. Probabil că ăsta va fi maximul în acest sezon" a mai spus Daniel Pancu.

Lotul prezent la reunirea lui Poli Iaşi:

Portari - Axinte, Ciofu (Academia CSM Poli U19), Duţu (Bucecea, Liga IV);

Fundaşi - Cabral, Onea, Frăsinescu, Fomba, I. Rusu (Huşi), B. Balint (Aerostar), D. Ciobanu (Pandurii), Agape;

Mijlocaşi: De Iriondo, Passaglia, Fr. Cristea;

Atacanţi: Chacana, Popadiuc, Assulin, Danale, M. Ciobanu (Miroslava), Al. Zaharia;

Afla mai multe despre: poli iaşidaniel pancu 

viewscnt
Articole similare