Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu a tras concluziile după egalul trist cu FC Argeş. "E mai bine decât nimic", "Cristea a fost senzaţional, extraordinar", "Dacă cineva are probleme, îl ajutăm"

Daniel Pancu a tras concluziile după egalul trist cu FC Argeş. "E mai bine decât nimic", "Cristea a fost senzaţional, extraordinar", "Dacă cineva are probleme, îl ajutăm"

FC Argeș

Comentarii

Poli Iaşi a obţinut un punct, vineri seară, acasă, contra celor de la FC Argeş, scor 1-1, într-un duel contând pentru etapa a 11-a din Liga 1. Ieşenii erau favoriţi înaintea acestei partide, au şi condus pe tabelă prin golul lui Andrei Cristea, însă nu au reuşit să-şi asigure victoria. Argeşenii au profitat şi au marcat golule egalizator prin Malele.

Antrenorul gazdelor, Daniel Pancu, nu avea cum să fie mulţumit după o prestaţie modestă a echipei sale, însă recunoaşte că uneori un punct este mai bine decât nimic. Mai ales că ieşenii au evoluat în inferioritate numerică în ultimele 25 de minute, după ce Cosmin Frăsinescu a primit direct cartonaşul roşu pentru o lovitură aplicată în figură lui Luka Maric.

"Un punct e mai bun decât nimic, până la urmă. Pare aşa un moment de munca în zadar. Am început jocul slab, temători, pentru că veneam după o serie de cinci meciuri, patru pe teren şi una, ştiţi foarte bine, din cauza nocturnei, pierdute. Am suferit mult... lenţi, greoi, lipsiţi de încredere. Un gol pe care nu ai voie să îl primeşti nici la antrenamente, urmează şi o eliminare, dar chiar şi în zece mai avem 2-3 situaţii bune. Per total, ca şi efort, ca şi implicare, ca şi atitudine, sunt mulţumit de jucătorii mei astăzi. Dacă avem să ne reproşăm ceva, golul foarte uşor primit, plus lipsa de agresivitate. Concret, ar fi trebuit să închidem jocul, să închidem jocul încă din prima repriză şi cred că cele trei puncte ar fi fost meritate.

(Despre Andrei Cristea) Felicitări, a fost senzaţional, extraordinar.  Unii au mai inventat câte o problemă între mine şi el. Nu există aşa ceva.  Aici nu vorbim de FC Cristea, FC Pancu sau FC Chirica. E FC Politehnica Iaşi, de echipa asta mă ocup eu în acest moment, toţi jucătorii îi tratez egal. Îl felicit, sper să mai marcheze goluri în continuare. Nu ştiu în ultimii ani când a marcat , are cinci goluri după 11 etape, nu le-a jucat nici pe toate, niciunul din penalti... deci cred că o mică vină, între ghilimele, o am şi eu la evoluţiile astea ale lui. Sunt exigent şi el se conformează. E un jucător de toată admiraţia, cu o carieră fantastică. Eu îi doresc în continuare să fie marcatorul de care Poli are nevoie. Păcat că golul lui de astăzi nu ne-au adus şi trei puncte.
 
(Despre problemele financiare) Nu discut despre lucrurile astea. Eu am trăit asta şi la Rapid, am promovat o dată cu doar două salarii într-un an. Le-am spus tot timpul, dacă cineva are probleme, îl ajutăm. Dacă nu se poate concentra la antrenamente din cauza problemelor financiare , mai bine să nu vină. E o perioadă grea pentru toată lumea, e pandemie, în niciun caz nu dăm vina pe problemele financiare", a declarat Daniel Pancu, la finalul partidei cu FC Argeş.
 
Cu acest egal, Poli Iaşi a acumulat 10 puncte, în doar 11 etape, şi rămâne în subsolul clasamentului din Liga 1, pe locul 13. 
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare