Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu: "Am arătat ca o echipă" Antrenorul a anunţat că jucătorii săi vor fi recompensaţi financiar de sărbători

Daniel Pancu: "Am arătat ca o echipă" Antrenorul a anunţat că jucătorii săi vor fi recompensaţi financiar de sărbători

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu este mulţumit de cum a artătat echipa sa în ciuda faptului că Poli Iaşi a făcut doar un egal cu Academica Clinceni.

Daniel Pancu este mulţumit de cum a arătat echipa sa după meciul cu Clinceni

Daniel Pancu s-a arătat mulţimit de prestaţia jucătorilor săi din meciul cu Academica Clinceni. Chiar dacă Poli Iaşi a scos doar un egal acasă cu echipa de pe locul 4, Pancu a spus că i-a plăcut cum au jucat fotbaliştii săi şi că sunt mai aproape de ceea ce îşi doreşte Daniel.

Antrenorul lui Poli a vorbit şi despre salariile jucătorilor, dar şi despre situaţia de la club în care există câţiva jucători care şi-au depus memoriile şi vor să plece.

"Am arătat ca o echipă, mult mai aproape de ce îmi doresc eu cu adevărat. Pot să spun că astăzi mi-am cunoscut din nou echipa, împotriva unei echipe bune a campionatului. Nu este întâmplător pe locul cinci. A fost un joc controlat cap-coadă de Poli Iaşi", a spus Pancu după meci.

"Nu a mai ţinut de mine. Până acum am menţinut o atmosferă extraordinară în cadul echipei, la antrenamente. Până la urmă e dreptul lor, când nu eşti plătit de patru luni de zile, când joci şi alergi cum au alergat astăzi, e dreptul lor să facă ce vor. Eu nu o consider o trădare. Doi, trei, patru jucători, câţi sunt în situaţia asta, pur şi simplu au părăsit clubul", a mai spus Daniel Pancu.

"Din câte ştim, vom primi două salarii până la Crăciun şi al treilea din drepturile de televiziune. Nu va fi rău în condiţiile astea", a mai adăugat antrenorul lui Poli Iaşi.

Poli Iaşi este pe locul 15 cu 11 puncte, iar Academica Clinceni se află pe poziţia a patra cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: daniel pancu poli iasi academica clinceni 

viewscnt
Articole similare