Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu i-a pus gând rău liderului Craiova: ”Nu mergem acolo ca mielul la tăiere, să fiţi siguri!”. Cum şi-a analizat antrenorul Iaşiului adversara

Daniel Pancu i-a pus gând rău liderului Craiova: ”Nu mergem acolo ca mielul la tăiere, să fiţi siguri!”. Cum şi-a analizat antrenorul Iaşiului adversara
Comentarii

Daniel Pancu a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre partida pe care urmează să o joace echipa sa, Poli Iaşi, contra liderului Ligii 1, Universitatea Craiova.

Pancu susţine că în urma analizei pe care a făcut-o, nu prea i-a găsit puncte slabe adversarei sale, însă chiar şi aşa antrenorul Politehnicii Iaşi nu se dă bătut: echipa sa nu va merge ca ”milelul la tăiere”.

”Mergem ca la o sărbătoare a fotbalului. Întâlnim liderul, un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României, plecând de la stadion, infrastructură, teren de antrenament, condiţii, patron potent şi priceput, jucători de zeci de milioane de euro adunaţi, un antrenor pe care îl respect enorm (n.r.- Bergodi), chiar dacă am lucrat foarte puţin timp împreună la Rapid... liderul, ai spus bine, o echipă care nu a pierdut niciun punct până în acest moment.

Am analizat-o şi am căutat să îi găsesc puncte mai slabe. Nu prea le găsesc. Mergem ca la o sărbătoare, căutăm să ne continuăm procesul nostru de integrare a jucătorilor, care până acum au răspuns extraordinar de bine. Sigur nu mergem acolo ca mielul la tăiere, de asta să fiţi siguri.”, a declarat Daniel Pancu.

Universitatea Craiova – Poli Iaşi se joacă, vineri, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacraiovapoli iasidaniel pancu 

viewscnt
Articole similare