Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu i-a răspuns lui Octavian Popescu: ”Doamne fereşte! Când am fost să-l văd, a fost pasager. Se plimba pe teren”

Daniel Pancu i-a răspuns lui Octavian Popescu: ”Doamne fereşte! Când am fost să-l văd, a fost pasager. Se plimba pe teren”

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Daniel Pancu (46 de ani), i-a replicat lui Octavian Popescu (20 de ani), după ce mijlocaşul a declarat că fost atacant al Rapidului ar avea ceva cu el.

Daniel Pancu s-a declarat încântat de faptul că Octavian Popescu a oferit două pase decisive, sâmbătă seară, în victoria FCSB-ului, scor 3-0, contra celor de la Universitatea Craiova, deoarece arată o revenire de formă.

Daniel Pancu, despre Octavian Popescu: ”La meciul cu UTA îşi privea adversarii cum marchează”

Referitor la acuzaţia lansată de fotbalist, cum că ar avea ceva împotriva sa, Daniel Pancu a negat total această posibilitate.

Selecţionerul şi-a justificat alegerea prin faptul că Octavian Popescu a făcut meciuri foarte slabe până în acest punct al sezonului, iar omiterea sa pentru acţiunea din luna septembrie a fost una logică.

Sunt foarte bucuros de reacţia lui Tavi Popescu, înseamnă că e viu şi că îşi doreşte să vină la echipa naţională. El a zis că am ceva cu el. Doamne fereşte! În meseria asta sunt exact ca doctorii care depun jurământul, sunt obligat să fiu imparţial. Dimpotrivă, iubesc jucătorii cu asemenea talent.

De exemplu, pasa pe care o dă aseară la primul gol, un exterior cu frână, alea doar Budescu le mai poate da în campionatul nostru. Nimeni nu mai poate să facă asta.

Ce pot să-i spun eu e că selecţia a început pe 20 iulie, când am fost numit. De atunci urmăresc jucătorii. Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iaşi (n.r. - 2-1), când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad (n.r. - 1-2 cu UTA) privea cum adversarii finalizau şi chiar marcau golurile victoriei. Dacă ar fi să facem selecţia după un meci sau două”, a declarat Daniel Pancu, conform gsp.ro.

Lotul convocat de către Daniel Pancu pentru meciul cu Albania, din deplasare

Naţionala României U21 începe în septembrie o nouă campanie pentru calificarea la un turneu final continental, EURO U21 din 2025.

Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia.

În 12 septembrie, România U21 va întâlni Albania, în deplasare, de la ora 19.30.

Daniel Pancu, aflat la prima acţiune ca selecţioner al României U21, a convocat următorii jucători:

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roşca (CSC Şelimbăr);

FUNDAŞI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanţa), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Paşcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAŞI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanţa), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareş Pop (UTA Arad), Rareş Ilie (Lausanne / Franţa), Alexi Pitu (Bordeaux / Franţa);

ATACANŢI: Adrian Mazilu (Farul Constanţa), Louis Munteanu (Farul Constanţa), Rareş Burnete (Lecce / Italia).

Afla mai multe despre: daniel pancuoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare