Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu îl apără pe Mihalache: "Nu a avut niciun fel de intenţie să-l lovească. A fost ghinion, ne pare rău pentru ce s-a întâmplat!"

Daniel Pancu îl apără pe Mihalache: "Nu a avut niciun fel de intenţie să-l lovească. A fost ghinion, ne pare rău pentru ce s-a întâmplat!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat, vineri seară, că Universitatea Craiova a meritat victoria la meciul din Liga I, subliniind că regretă accidentarea lui Elvir Koljic.

"Craiova nu a avut prea mari ocazii pentru că noi aşa am pregătit jocul, să nu le dăm spaţii, pentru că e o echipă cu jucători tehnici, jucători cu mare viteză în zonele laterale, în atac. Când am avut mingea am fost mult prea timizi în terenul lor, practic nu ne-am creat nicio situaţie în prima repriză. Am văzut şi de pe bancă, Mihalache nu are niciun fel de intenţie să îşi lovească adversarul. Joacă mingea, cred că e vorba de ghinion aici.  Am vorbit cu Haţegan după joc, a spus că a sancţionat consecinţele, nu faultul, pentru că fault nu a existat. A fost o perioadă de şase etape în care am obţinut ca punctaj mult mai mult decât speram la început, pentru că asta era situaţia. Dar sunt nouă puncte meritate după aspectul jocului" a mărturisit Daniel Pancu, după meci.

În minutul 35, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare