Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu îl pune la zid pe Marius Şumudică: "Dereglează atmosfera de la Rapid! Vorbim de profesionalism şi respect"

Daniel Pancu îl pune la zid pe Marius Şumudică: "Dereglează atmosfera de la Rapid! Vorbim de profesionalism şi respect"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică este revoltat pe conducerea de la Dinamo. Zilele acestea a trimis mai multe săgeţi, chiar şi spre Mihai Iosif.

Daniel Pancu îl taxează pe Marius Şumudică: "Dereglează atmosfera de la Rapid! Vorbim de profesionalism şi respect"

”Şumi” este supărat pe faptul că Mihai Iosif i-ar fi pronunţat numele la antrenamentele Rapidului. Iosif ar fi insinuat la antrenamentele giuleştenilor că Marius Şumudică va veni antrenor la echipă. 

De asemenea, lui Şumi nu i-a picat bine faptul că nu s-a regăsit pe lista posibililor antrenori ai Rapidului. 

Daniel Pancu (44 de ani) l-a pus la zid pe Marius Şumudică. Pancu l-a taxat pe antrenorul pentru toate discuţiile iscate recent.

”(Despre Marius Şumudică) Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo. Influenţează mult, oamenii vin la stadion. Rapid vine după o serie lungă fără victorie, sunt opt meciuri. Cand vii şi inflamezi... E un derby până la urmă, nu ştii... .

Nu e normal, nu mi se pare normal. Dinamo şi-a revenit chiar acum. Vor conta bşi declaraţiile astea. Mie nu mi-ar conveni să vină unul la televizor să influenţeze opinia publică, suporterii… Că nu m-a căutat nimeni, să îl schimbi pe Pancu, că vin eu în locul lui Pancu. Nu sunt lucruri normale, vorbim de profesionalism şi de respectul faţă de colegii de breaslă.

Eu mă pun în locul lui Miţă Iosif. Eu îi răspundeam. Ce spuneam, îi spuneam. Nu sunt lucruri normale. Vorbim de respectul faţă de colegii de breaslă”, a declarat Daniel Pancu la playsport.ro.

Afla mai multe despre: marius sumudicadaniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare