Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, în extaz după victoria la scor cu FCSB: "Am fost favoriţi. E prima dată când îi bat cu altă echipă decât Rapid". Cu cine îl compară pe Andrei Cristea

Daniel Pancu, în extaz după victoria la scor cu FCSB: "Am fost favoriţi. E prima dată când îi bat cu altă echipă decât Rapid". Cu cine îl compară pe Andrei Cristea

CSM Poli Iași

Comentarii

FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I.

Daniel Pancu a condus-o pe Poli Iaşi spre un succes categoric în faţa formaţiei FCSB, scor 5-2. După meci, Pancu s-a declarat extrem de mulţumit de prestaţia jucătorilor săi:

"E pentru  prima dată când reuşesc să câştig, doar cu Rapidul îi bătusem până acum, de multe ori în campionat. În rest, cu Vaslui nu am reuşit, cu  Poli Iaşi nu am reuşit, cu Voluntari nu am reuşit şi nici cu Beşiktaş nu am reuşit, în cupele europene.  E prima victorie împotriva lor şi sunt fericit, absolut meritat. V-am spus şi înainte de joc, era clar că suntem echipa favorită, că au venit cu multe rezerve, cu mulţi jucători tineri, care nu aveau cum, chiar dacă au metode de refacere, le-am spus jucătorilor înainte de meci, chiar dacă sunt FCSB şi au metode de refacere, începând cu criosaună şi tot ce au ei acolo, din punct de vedere emoţional, era foarte greu pentru jucători ca Simion, Perianu, Popescu, chiar şi Şut, care e mai rezistent, să-şi revină pentru acest joc" a spus Daniel Pancu, după victoria cu FCSB.

"Am început prost, am început jocul foarte prost, am primit gol, pentru a ne trezi. A fost o perioadă de 6-7 minute, calculate aşa de mine, în care ne-au surprins, au intrat jucători tehnici, jucători valoroşi, jucători de viteză, cu explozie, Tănase, Olaru, Buş, Popescu după aia, la pauză, Miron" a mai adăugat el.

Marcator a trei goluri în partida cu FCSB, Andrei Cristea l-a impresionat total pe antrenorul său: "Rodul modului în care se pregăteşte. La mine nu există vârstă, faptele nu ţi le ia nimeni, cum nici pe ale mele, ca jucător, nu le ia nimeni. El poate ştie sau nu ştie, în mod normal, la Arad nu trebuia să facă parte din lotul nostru pentru acea deplasare. Era modul în care se antrena. A avut antrenamente cu 3 metri de sprint. Le-am spus în vestiar, de la început, îi tratez pe toţi egal. Am un respect deosebit pentru jucătorii cu o carieră în spate. A înţeles foarte bine acest lucru, s-a transformat, s-a implicat total în antrenamente şi a demonstrat că şi la 36 de ani ai lui, dacă vrei cu adevărat, poţi. Sper să o ţină tot aşa, să mai joace încă doi ani pentru Poli iaşi, pentru că e legenda acestui club, după revoluţie. Eu i-am spus ”Ştefan cel Mare”, fără să fiu deloc ironic." a mai spus Daniel Pancu, după victoria, 5-2 cu FCSB.

Afla mai multe despre: daniel pancufcsbpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare