Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, întors din drum la Rapid? Ultima reacţie despre decizia luată în cadrul clubului: "Suntem convinşi că va ajunge un mare antrenor"

Daniel Pancu, întors din drum la Rapid? Ultima reacţie despre decizia luată în cadrul clubului: "Suntem convinşi că va ajunge un mare antrenor"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman, îl sfătuieşte pe Daniel Pancu, cel care e aproape de a fi instalat preşedinte la Rapid, să-şi continue cariera în antrenorat.

Dani Coman crede că lui Daniel Pancu i se potriveşte mai bine cariera de antrenor decât cea de conducător şi că ar trebuie să rămână în iarbă. De asemenea, oficialul Astrei a vorbit şi despre noul antrenor al Rapidului, Dan Alexa: "Face una dintre marile greşeli pe care le-a făcut în carieră dacă va fi preşedintele clubului Rapid. Deşi îl cunosc foarte bine, ştiu că este rapidist adevărat, printre puţinii rapidişti adevăraţi, dar cred că ar trebui să meargă pe această carieră a antrenoratului. Mie mi-a plăcut foarte mult ceea ce a făcut la Rapid, iar în lumea fotbalului se vorbeşte foarte frumos despre el şi cu toţii suntem convinşi că va ajunge un mare antrenor.

Dan Alexa e un antrenor care deja e certitudine, nu mai e speranţă. Ştie să promoveze o echipă, a făcut-o de atâtea ori. Eu am încredere în el şi sper să ne vedem în prima ligă", a declarat fostul portar al Rapidului pentru Telekom Sport. 

Daniel Pancu, noul preşedinte al Rapidului?!

Înlocuit din funcţia de antrenor principal cu Dan Alexa, Daniel Pancu (42 de ani) ar fi acceptat deja propunerea de a deveni noul preşedinte al clubului Rapid Bucureşti.

Informaţia a fost confirmată pe reţelele de socializare, de către unul dintre liderii suporterilor rapidişti: "Va anunţ cu mare onoare ca de mâine, finul meu Daniel Pancu este preşedintele clubului Rapid!" a scrie Gheorghe Răducan.

Daniel Pancu este unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria recentă a Rapidului. El şi-a legat numele de gruparea giuleşteană încă din 1997, atunci când a îmbrăcat prima dată tricoul formaţiei rapidiste. Pancu a mai jucat pentru Rapid între 2000 şi 2002, în 2008, între 2011 şi 2015, dar şi în sezonul 2017-2018. Este campion al României cu gruparea giuleşteană şi a cucerit alte cinci trofee în tricoul Rapidului.

 

 

Afla mai multe despre: dani comandaniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare