Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu învârte cuţitul în rana deschisă de Poli Iaşi la FCSB: ”Sincer, nu am avut nicio emoţie”

Daniel Pancu învârte cuţitul în rana deschisă de Poli Iaşi la FCSB: ”Sincer, nu am avut nicio emoţie”

Superliga

Comentarii

Daniel Pancu a spus că nu a avut nicio emoţie în confruntarea câştigată de Poli Iaşi, scor 5-2, în faţa FCSB.

Tehnicianul ieşenilor a afirmat că fără introducerea jucătorilor cu experienţă în timpul partidei, scorul ar fi putut căpăta proporţii mai mari. Pancu şi-a amintit şi de înfrângerea pe care a suferit-o în faţa roş-albaştrilor, la debutul său ca antrenor.

”Sincer, nu am avut nicio emoţie. Puţin, 5 minute, cât am avut timp să fac anumite reglaje, în momentul în care au intrat jucătorii de valoare ai lor.

E şi istoric. Nu ştiam că pe 27 septembrie 2015, la primul meu joc ca antrenor principal, tot cu ei am pierdut cu 3-1. A fost o revanşă azi şi sunt fericit. Dacă nu intrau jucătorii cu experienţă ai lor, scorul putea să fie unul de proporţii foarte mari.”, a declarat Daniel Pancu, antrenorul Politehncii Iaşi.

Pe 27 septembrie 2015, FCSB a învins cu 3-1 formaţia FC Voluntari. Daniel Pancu a evoluat tot meciul în calitate de antrenor-jucător. De facto, fostul rapidist îndeplinea funcţia de principal al ilfovenilor, însă formal era doar secund, deoarece la acea vreme nu avea licenţa necesară de antrenor principal.

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasidaniel pancu 

viewscnt
Articole similare