Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, izbucnire nervoasă la interviul de după meciul cu Gloria: ”Hai, mai lăsaţi-mă cu foştii rapidişti...”

Daniel Pancu, izbucnire nervoasă la interviul de după meciul cu Gloria: ”Hai, mai lăsaţi-mă cu foştii rapidişti...”

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a opta a Ligii a II-a.

Oaspeţii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Huiban în minutul 10. Pentru Gloria Buzău a înscris şi Munteanu ’52. Rapid a marcat prin Hlistei ’18, Drăghiceanu ’58 şi Sefer ’78.ţ

La finalul partidei, Daniel Pancu a mărturisit că victoriile obţinute de echipa sa pe un teren aproape impracticabil sunt adevărate minuni Dumnezeieşti. Totodată, Pancu a subliniat că SCM Buzău a fost cel mai puternic adversar pe care echipa sa l-a întâlnit până acum: ”De ce să fie vitală această victorie? Suntem în etapa a 8-a şi mai sunt 90 de puncte în joc. Cred că se promovează cu 70-72 de puncte. Sunt multe aspecte ale jocului care nu ne convin. Le scriu pe tablă şi le spun de ieri: sunt foarte periculoşi la faze fixe. Sunt lucruri care mă înnebunesc. Dar în rest, au avut de toate. Am jucat cu cea mai bună echipă de până acum, şi e o minune Dumnezeiască faptul că am strâns atâtea puncte în gropile astea în care am jucat până acum” a spus Pancu la Telekom Sport.

”A fost vorba şi de rivalitate azi, un rapidist şi un stelist pe bancă. Ei au venit să bată, să joace fotbal. Dar există şi lucruri pe care nu le înţeleg” a mai adăugat tehnicianul Rapidului.

Un munte de nervi

Daniel Pancu şi Mircea Lucescu s-au întâlnit astăzi pentru prima dată de la apariţia zvonului că Il Luce l-ar putea înlocui pe banca Rapidului. Întâlnirea a avut loc chiar înainte de meciul dintre Rapid şi SCM Buzău. Pancu a mers să-şi salute fostul antrenor, moment în care Mircea Lucescu i-a transmis, mai în glumă, mai în serios: ”Dacă nu baţi azi, te omor pentru ce mi-ai făcut!” :)

La finalul partidei, Pancu a adăugat: ”L-am ascultat pe Mircea Lucescu şi am câştigat. Sunt un elev ascultător. Ştiţi părerea mea despre el, nu e cazul să o repet” a spus giuleşteanul care a confirmat că nu îl interesează meciul din Cupa României cu Poli Iaşi. În schimb, a izbucnit nervos când i s-a adus aminte de ”foştii rapidişti” care nu au ajutat formaţia giuleşteană să dispute meciul din Cupă pe un teren bun: ”În Cupă vor juca 100% jucătorii care au jucat mai puţin până acum, sau chiar deloc. Mai lăsaţi-mă cu foştii rapidilşti, că nu e. E fost rapidist şi nu ajută nimeni cu nimic. Lăsaţi-mă cu foştii rapidişti că sunt sătul. Am văzut faptele la toţi foştii rapidişti. Întotdeauna. Toţi sunt mari rapidişti, extraordinar de mari toţi. Nu ştiu, nu e treaba mea, întrebaţi conducerea, eu ce  treabă am eu unde joc? Eu mă duc şi joc la Buzău acum şi o să jucăm cu jucătorii care au evoluat mai puţin, nu mă interesează Cupa României cum mă interesează campionatul. Şi am termina a izbucnit Pancu. 

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare