Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu nu găseşte explicaţii pentru situaţia în care a ajuns Poli Iaşi în clasament: "E greu să îmi găsesc cuvintele. Suntem într-un moment greu, foarte greu."

Daniel Pancu nu găseşte explicaţii pentru situaţia în care a ajuns Poli Iaşi în clasament: "E greu să îmi găsesc cuvintele. Suntem într-un moment greu, foarte greu."

Fotbal

Comentarii

Daniel Pancu: "Lotul e unul bun în momentul de faţă, avem jucători buni la dispoziţie, jucători ca nivel mult peste cei pe care i-am avut în tur."

Poli Iaşi a pierdut acasă cu UTA şi rămâne pe ultimul loc în clasament. Daniel Pancu nu înţelege cum s-a ajuns în situaţia de faţă. Poli Iaşi are un golaveraj dezastruos, -24, mai mult decât dublu faţă de următoarea clasată la acest criteriu.

Daniel Pancu: "E greu să îmi găsesc cuvintele. Suntem într-un moment greu, foarte greu. Jucători care trebuiesc adaptaţi din mers, jucători care practic intră pentru prima dată să îşi vadă colegii la jocurile oficiale. Astea e perioada, e atipic pentru toată lumea. Lotul e unul bun în momentul de faţă, avem jucători buni la dispoziţie, jucători ca nivel mult peste cei pe care i-am avut în tur. Cu cât îi vom integra mai repede, cu atât va fi mai bine.

E vorba de responsabilitate. Plus, o mare problemă a acestei echipe, atunci când suntem în avantaj sau la egalitate, cel puţin acasă, ţinem foarte puţin mingea, pierdem foarte uşor duelurile. Ar fi culmea să vorbească cineva frumos de noi în momentele astea. Noi trebuie să dăm dovadă de caracter, de unitate în continuare, să ne refacem mental, Urmează o serie de foc, din care sper să ieşim cât mai bine."

Întrebat de FCSB, acesta a răspuns: "FCSB în momentul de faţă e o echipă fantastică, o echipă cum de mult nu a mai fost în România, cu jucători de talent... au cam tot ce le trebuie acolo. Noi ne refacem cât mai repede şi vedem ce va fi sâmbătă seară."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: daniel pancupoli iasi 

viewscnt
Articole similare