Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu nu s-a mai abţinut şi a răbufnit după ultimul meci: "Vorbiţi prea mult despre asta!"

Daniel Pancu nu s-a mai abţinut şi a răbufnit după ultimul meci: "Vorbiţi prea mult despre asta!"

Fotbal

Comentarii

Suporterii celor de la Beşiktaş şi-au adus aminte de Daniel Pancu la derbyul din ultiam etapă cu Fenerbahce. Cei 3.000 de fani ai alb-negrilor le-au reamintit rivalilor cum i-au bătut în 2005, cu 3-4, pe acelaşi stadion. A fost ultima victorie a lui Beşiktaş pe "Şükrü Saracoğlu".

La 17 aprilie 2005, pe "Şükrü Saracoğlu", Pancu a intrat definitiv în istoria clubului. A apărat timp de 16 minute şi a rezistat asaltului celor de la Fener. În minutul 83, la 3-2 pentru alb-negrii, goalkeeperul lor, columbianul Oscar Cordoba, a provocat un penalty şi a fost eliminat. Pancu, intrat în minutul 75, le-a spus imediat colegilor şi antrenorilor: ”Daţi-mi mănuşile! Apăr eu!”. Şi-a pus mănuşile, a îmbrăcat un tricou bleu de portar. Era gata să înfrunte Fenerul la el acasă.
 
"Nu neapărat mă deranjează, dar vorbeşte lumea mai mult de aventurile mele în poartă... Deşi am fost unul dintre protagoniştii anului în care am câştigat campionatul la centenar, mult timp am fost cel mai bun marcator al lui Besiktas în cupele europene. Rămân special pentru că aia a fost cireaşa de pe tort, dar acum toata lumea vorbeşte de Pancu portarul şi câteodată sunt trecute în planul doi, în umbră, realizările mele de pe teren şi momentele decisiv", spune Pancu în exclusivitate pentru Telekom Sport.
 
Pancone a declarat că are de gând organizarea unui amical dintre Rapid şi Beşiktaş, partidă care să aibă loc la inaugurarea noului stadion din Giuleşti: "Ne dorim nu numai eu, ci şi cei din conducere ca inaugurarea noului stadion să se facă cu un meci de gală, pentru că e un adversar redutabil. Ar trebui să vorbim deja cu ei, pentru că au un program foarte încărcat, dar nu ştim când e gata stadionul".

Afla mai multe despre: daniel pancurapidturciabesiktasdecizieanuntcomentariuprobleme 

viewscnt
Articole similare