Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, resemnat după înfrângerea cu Sepsi: ”Au ieşit în evidenţă lucrurile pe care eu nu le suport în fotbal şi în viaţă”

Daniel Pancu, resemnat după înfrângerea cu Sepsi: ”Au ieşit în evidenţă lucrurile pe care eu nu le suport în fotbal şi în viaţă”

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu s-a arătat dezamăgit după eşecul usturător suferit de Poli Iaşi, pe teren propriu, în faţa covăsnenilor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Tehnicianul a spus că elevii săi au arătat în prima repriză frică, tristeţe şi plafonare, exact ce îl deranjează cel mai mult în viaţă şi în fotbal. Pancu i-a şi lăudat pentru primele 20-25 de minute din a doua repriză, în care aceştia au arătat o altă atitudine şi au dat senzaţia că pot reveni în joc.

”Lucrurile pe care eu nu le suport în fotbal şi în viaţă în general, lucrurile pe care eu nu le promovez niciodată, blazare, plafonare şi frică, au ieşit în evidenţă grav de tot în prima repriză la noi. Fricoşi, trişti, blazaţi, plafonaţi, pierzând, o problemă a fotbalului românesc, duelurile unu contra unu. Nu are rost să spunem că pregătisem ceva.

Nimic nu mai este cum a fost odată. Vorbim degeaba de echipe de fotbal, de loturi, de omogenitate, de progres. Eram pe un drum extraordinar, neaşteptat pentru mine, am rămas şi eu surprins de cum se prezenta echipa. Să te prezinţi fără opt posibili titulari e greu.

Să ne lase în continuare ca şi cum am fi răciţi, cum eram răciţi înainte, ne tratam şi ne antrenam. Pentru că se pierde mult din esenţa fotbalului. Azi ştiam că plecăm cu şansa a doua, în schimb nu pot să trec peste 20-25 de minute din repriza a doua după intervenţia mea la pauză.”, a declarat Daniel Pancu, la finalul partidei pierdute de Poli Iaşi, scor 1-4, în faţa formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe.

Poli Iaşi - Sepsi Sfântu Gheorghe s-a terminat 1-4. Golurile partidei din etapa a şaptea a Ligii 1 au fost marcate de Admir Bajrovic (24’), Gabriel Vaşvari (33’), Rachid Bouhenna (39’) şi De Iriondo (90’, a.g.) pentru oaspeţi, şi de Doru Popadiuc (53’) pentru gazde. 

Afla mai multe despre: daniel pancupoli iasisepsi oskliga 1coronavirus 

viewscnt
Articole similare