Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu s-a râzgândit în privinţa lui Adi Mutu? "M-am dus la el şi l-am pupat" + Cum comentează parcursul "Briliantului" la Rapid

Daniel Pancu s-a râzgândit în privinţa lui Adi Mutu? "M-am dus la el şi l-am pupat" + Cum comentează parcursul "Briliantului" la Rapid

Rapid

Comentarii

La începutul lunii martie, Adrian Mutu (42 de ani) a fost instalat la „cârma” Rapidului, iar de atunci „Briantul” a reuşit numai victorii, cinci la număr.

Daniel Pancu s-a râzgândit în privinţa lui Adi Mutu? "M-am dus la el şi l-am pupat" + Cum comentează parcursul "Briliantului"

Parcus formidabil reuşit de Adrian Mutu la Rapid. Tehnicianul a bifat cinci victorii consecutive! Patru victorii au fost reuşite în play-out-ul Ligii 1, giuleştenii fiind pe primul loc cu 32 de puncte, poziţie ce asigură barajul pentru Conference League. „Vişiniii” s-au detaşat la 3 puncte de Botoşani şi au un golaveraj excelent: 9 goluri marcate şi doar unul primit.

La numirea sa în Giuleşti, Adi Mutu a fost aspru criticat! Daniel Pancu (44 de ani) se numără printre cei care nu au fost de acord cu numirea lui Adrian Mutu la Rapid. Pancu a dezvăluit cum decurg lucrurile, acum, între el şi Adi Mutu. 

”N-am spus eu să ajungă un rapidist, doar că sentimental e unul, până la urmă, care vine de la Dinamo. În România, a jucat la FC Argeş şi la Dinamo. Am spus că poate să fie oricine, dar nu unul care a jucat la Dinamo sau la Steaua.

Sunt şi eu antrenor profesionist şi nu am nicio legătură cu el, rămâne prietenul meu în continuare. Nu mi-a reproşat nimic. Ne-am întâlnit puţin, era foarte timid aşa la inaugurare, pentru că era o sărbătoare a Rapidului din toate generaţiile şi el era nou-venit. Era normal.

Bine, şi prima oară pe stadion. M-am dus la el, l-am pupat şi l-am întrebat: 'Ce faci, mă, ai emoţii?' Şi a spus: 'Nu, ce emoţii să am?' Bine, ar fi fost culmea să aibă emoţii. Dar oricum a stat cuminte, la locul lui, ştia importanţa evenimentului, ce înseamnă pentru Rapid.

Parcursul lui nu mă surprinde. Rapid îşi pierduse din motivaţie, din entuziasm, lucruri care contează cel mai mult pentru mine la o echipă de fotbal”, a declarat Daniel Pancu, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: adi mutudaniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare