Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu se gândeşte să renunţe la Poli Iaşi: "Dacă aşa e cel mai bine, fără nicio problemă vom găsi o soluţie"

Daniel Pancu se gândeşte să renunţe la Poli Iaşi: "Dacă aşa e cel mai bine, fără nicio problemă vom găsi o soluţie"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Daniel Pancu, se gândeşte tot mai serios să renunţe la banca tehnică a moldovenilor după ultimele trei partide din campionat ale anului.

Duminică seară, formaţia antrenată de Daniel Pancu a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, pe teren propriu, într-un duel din etapa a 12-a. Astfel, Poli Iaşi a ajuns la şaptea etapă fără victorie, cu doar un punct obţinut şi este doar pe locul 14 în clasament, cu 10 puncte, iar situaţia nu pare deloc că s-ar ameliora. Mai ales cea financiară, unde jucătorii evoluează fără salariile plătite la zi.

Imediat după meciul contra campioanei CFR Cluj, la conferinţa de presă, Daniel Pancu a declarat că se gândeşte că cea mai bună soluţie pentru echipa lui ar putea fi un şoc, precum cel de la CFR, care s-a soldat cu o schimbare de antrenor.

"Nu cred că e o soluţie mersul la psiholog, cred mai degrabă un şoc la echipă de genul celui de la CFR Cluj poate ar schimba ceva. Mai sunt 3 jocuri, voi trage linie, mă voi analiza pe mine, jucătorii, vom trage concluziile împreună cu conducerea şi dacă voi considera că asta e cel mai bine pentru Poli, fără niciun fel de problemă vom găsi o soluţie", a declarat Daniel Pancu.

Fostul internaţional Daniel Pancu se află pe banca celor de la Pol Iaşi de pe 10 august, timp în care a înregistrat patru victorii, un egal şi opt înfrângeri în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare