Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu şi Andrei Cristea sunt în conflict! Antrenorul nu l-a convocat pe atacant în lotul lui Poli Iaşi pentru meciul cu FC Voluntari. Care este motivul

Daniel Pancu şi Andrei Cristea sunt în conflict! Antrenorul nu l-a convocat pe atacant în lotul lui Poli Iaşi pentru meciul cu FC Voluntari. Care este motivul

CSM Poli Iași

Comentarii

În Copou nu e linişte deloc. Andrei Cristea nu a fost convocat pentru meciul de la Voluntari, după ce la partida cu Viitorul, pierdută la masa verde din cauza problemelor cu nocturna, a fost doar rezervă.

Mai mult, Daniel Pancu a anunţat la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Voluntari că s-a gândit chiar să renunţe de tot la Andrei Cristea. Atacantul a ieşit dintr-un antrenament susţinut înaintea meciului cu Viitorul fără să îl înştiinţeze pe antrenor. Tehnicianul moldovenilor s-a răzâgândit însă după ce a aflat că atacantul anunţase medicul echipei că va părăsi şedinţa de pregătire.

 

„E decizia mea, e cauzată de forma lui, de motivaţie, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Am considerat că în acest moment, el nu e bine, dar sper să-şi revină, să se antreneze, să fie liderul vestiarului.

Luni luasem decizia de a renunţa la el, pentru că, cu trei zile înaintea meciului cu Viitorul, a ieşit din antrenament fără să-mi spună.

I-am dat mesaj luni, apoi am avut o discuţie şi mi s-a spus că a fost o lipsă de comunicare, că el a anunţat medicul. Am acceptat, pentru că e vorba despre Andrei Cristea, un jucător special, nu-i ia nimeni ce a făcut pentru Iaşi”, a declarat Daniel Pancu la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Voluntari.

Daniel Pancu şi Andrei Cristea sunt în conflict

Înaintea duelului cu echipa lui Mihai Teja, care va fi sâmbătă, ora 14:30, în direct pe Telekom Sport 1, ieşenii sunt pe locul 13 în Liga 1, cu nouă puncte. De cealaltă parte, ilfovenii ocupă poziţia a zecea, cu zece puncte.

Andrei Cristea are toate motivele să îşi dorească să intre cât mai curând pe teren. Următoarea apariţie a atacantului va reprezenta meciul său cu numărul 400 în primul eşalon. În acest sezon, Cristea a jucat în opt meciuri pentru Pol Iaşi, perioadă în care a dat patru goluri şi două asisst-uri. 

 

Afla mai multe despre: pancucristea 

viewscnt
Articole similare