Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu şi Ciprian Paraschiv şi-au achiziţionat cardurile "Ieşeni pentru Poli". "Mi-aş dori să-i batem pe arădeni la numărul de abonamente"

Daniel Pancu şi Ciprian Paraschiv şi-au achiziţionat cardurile "Ieşeni pentru Poli". "Mi-aş dori să-i batem pe arădeni la numărul de abonamente"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, şi antrenorul echipei, Daniel Pancu, şi-au achizionat, astăzi, cardurile "Ieşeni pentru Poli", beneficiind de o reducere de 50% la abonamentul pentru noul sezon, faţă de cel trecut.

Cei doi conducători au fost prezenţi într-unul din mall-urile importante din Iaşi, în speranţa că îi vor impulsiona şi pe alţii să achiziţioneze noile abonamente. Aflat într-o acută lipsă de lichidităţi, clubul din Copou face tot posibilul pentru a-şi mări bugetul şi pentru a termina sezonul într-un mod mai fericit faţă de anul trecut, când au tremurat până-n ultima clipa. Ba din motive sportiv, ba din motive financiare.

"Vrem să construim ceva frumos aici, vrem să simţim suporterii şi oraşul alături de noi. Şi sperăm ca prin acest gest simbolic şi lumea să se mişte şi să vină alături de echipă. Într-adevăr nu suntem într-o situaţie ideală din punct de vedere financiar, sportiv eu zic că am început uşor, uşor ţinând cont că nu s-a cristalizat un lot, să avem şi rezulttae. Tare mi-aş dori să îi batem pe arădeni la numărul de abonamente", a declarat preşedintele Ciprian Paraschiv.

"Traversăm o perioadă delicată, foarte grea din toate punctele de vedere, financiar în primul rând. Astăzi am avut 20 de jucători la antrenamente, e bine din punctul ăsta de vedere. Am văzut că se vor achita din restanţele salariale, e foarte important pentru că îmi este greu să lucrez cu jucători nemulţumiţi", a adăugat şi antrenorul Daniel Pancu.

Poli Iaşi a adunat trei puncte în primele două etape ale noului sezon. După această pauză pricinuită de acţiunile echipelor naţionale, Poli Iaşi va juca acasa, pe 12 septembire, ora 18, împotriva celor de la Gaz Metan.

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare