Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu este noul antrenor al Politehnicii Iaşi! Rapid a confirmat despărţirea de legenda sa

Daniel Pancu este noul antrenor al Politehnicii Iaşi! Rapid a confirmat despărţirea de legenda sa

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu este noul antrenor al formaţiei Poli Iaşi.

UPDATE: Rapid a confirmat mutarea lui Daniel Pancu la Poli Iaşi, pe pagina de Facebook a clubului: ”Legendarul Daniel Pancu, fostul jucător, antrenor şi preşedinte al Rapidului, va fi noul "principal" al prim-divizionarei Politehnica Iaşi. Mult succes, Pancone!”

Ştirea iniţială:

Momentul în care Daniel Pancu va deveni antrenorul Politehnicii Iaşi este din ce în ce mai aproape.

Legenda Rapidului a postat pe contul său de Instagram, luni, o imagine cu emblema clubului CSM Poli Iaşi, confirmând astfel informaţiile apărute în presă din ultima perioadă.

Poli Iaşi este echipa la care Daniel Pancu a debutat în fotbalul mare, evoluând pentru moldoveni între 1994 şi 1996. Tot în cadrul aceluiaşi club şi-a făcut şi junioratul între 1986 şi 1994.

Rapid l-a cumpărat în 1997 de la Iaşi, iar de atunci a devenit o adevărată legendă a giuleştenilor graţie evoluţiilor sale în numeroasele perioade în care a jucat pentru alb-vişinii.

În contextul ratării promovării în Liga 1 au avut loc mai multe plecări de la Rapid. Dan Alexa a renunţat la funcţia de antrenor al Rapidului, fiind chiar omul care l-a înlocuit pe Daniel Pancu pe banca alb-vişiniilor. De asemenea, directorul general al clubului, Ovidiu Burcă şi-a prezentat demisia.

Daniel Pancu este foarte aproape, în acest moment, să renunţe la funcţia de preşedinte al Rapidului şi să devină antrenorul Politehnicii Iaşi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniel Gabriel Pancu (@danielgabriel.pancu) pe

Afla mai multe despre: daniel pancurapidpoli iasi 

viewscnt
Articole similare