Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Popa, discurs răzbunător! "Am fost dat la o parte de la Dinamo". Continuă să se judece cu "câinii". Ce riscă alb-roşii

Daniel Popa, discurs răzbunător! "Am fost dat la o parte de la Dinamo". Continuă să se judece cu "câinii". Ce riscă alb-roşii

Dinamo București

Comentarii

Atacantul împrumutat de Dinamo Bucureşti la Chindia Târgovişte, Daniel Popa (26 de ani), a anunţat că nu renunţă la memoriul împotriva clubului alb-roşu. De asemenea, Popa a vorbit şi despre perioada sa în "Ştefan cel Mare".

Dinamo poate pierde încă un jucător! Daniel Popa, detalii de la Dinamo

Daniel Popa a plecat împrumutat de la Dinamo la Chindia şi a devenit om de bază. Atacantul a fost pe teren în victoria de sâmbătă a echipei sale şi a vorbit deschis despre perioada sa la Dinamo. 

De asemenea, atacantul a vorbit şi despre memoriul său. Deşi şi-a primit restanţele financiare, acesta vrea să devină liber de contract: "Am ratat o ocazie, Eşanu e un portar foarte bun. Îmi pare rău că am ratat, dar am descoperit un portar bun. Să i se dea mai multă încredere, pentru că au mai fost jucători cărora nu li s-a dat încredere. Da, şi eu. Doar Florin Bratu mi-a dat încredere. În rest, foarte puţin, indiferent de ce am făcut. Încă mai am memoriul. Banii i-au băgat, dar nu în 15 zile de la trimiterea notificării. Ne judecăm pe 20. Din ce am înţeles, pot deveni liber de contract. 

N-am luat eu decizia de a pleca de la Dinamo. Am fost dat la o parte de la Dinamo şi Chindia a fost primul club care mi-a sărit în ajutor. Vreau să joc cât mai mult aici, până se termină contractul, şi după pot vorbi despre o plecare. 

Ne gândim să muncim la fel de mult şi să obţinem câte un punct sau trei puncte, pentru că de asta muncim în fiecare zi", a declarat Daniel Popa, la finalul meciului Dinamo - Chindia, scor 0-1.  

Afla mai multe despre: daniel popadinamodaniel popa chindia targoviste 

viewscnt
Articole similare