Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Sturridge a rupt contractul cu Trabzonspor. Fostul atacant de la Manchester City, Chelsea şi Liverpool poate ajunge în MLS, la echipa lui David Beckham

Daniel Sturridge a rupt contractul cu Trabzonspor. Fostul atacant de la Manchester City, Chelsea şi Liverpool poate ajunge în MLS, la echipa lui David Beckham

Campionate

Comentarii

Daniel Sturrigde (30 de ani), fost atacant al lui Liverpool, şi-a reziliat contractul cu formaţia turcă Trabzonspor. Anunţul oficial a fost făcut luni dimineaţă.

Atacantul englez a rămas fără echipă la o lună după ce s-a încheiat perioada de transferuri. Sturridge şi oficialii lui Trabzonspor au reziliat contractul de comun acord. Daniel Sturridge semnase cu turcii de la Trabzonspor în vara lui 2019, liber de contract, după ce Liverpool a renunţat la serviciile sale.

Cadbury, Aston Villa, Convertry, Manchester City, Chelsea, Bolton, Liverpool, West Brom şi Trabzonspor sunt echipele din CV-ul lui Daniel Sturridge.

  • 2 - trofee ale Ligii Campionilor are în palmares Sturridge, cu Chelsea (2012) şi Liverpool (2019)
  • 1 - un titlu de campion a câştigat atacantul englez în Premier League, cu Chelsea (2010)
  • 2 - două Cupe ale Angliei şi-a trecut în palmares vârful de atac, ambele cu Chelsea (2010, 2012)

Daniel Sturridge a marcat de patru ori şi a livrat patru pase de gol în 11 meciuri jucate pentru Trabzonspor în acest sezon.

Merge în MLS?

Liber de contract în momentul de faţă, Daniel Sturridge poate semna cu orice echipă, chiar dacă s-a terminat perioada de transferuri. Presa internaţională speculează că pentru Sturridge urmează o mutare în campionatul de fotbal din SUA, în MLS, unde sezonul abia a început. S-ar putea merge pe varianta echipei lui David Beckham, Inter Miami, care caută un atacant şi a vrut să-i transfere pe uruguayenii Luis Suarez (32 de ani) şi Edinson Cavani (33 de ani), dar nu a reuşit.

Inter Miami a pierdut la debutul în MLS, 1-0 cu Los Angeles FC.

Afla mai multe despre: daniel sturridgecontract 

viewscnt
Articole similare