Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniele Rugani, primul jucător din Serie A infectat cu coronavirus, şi-a păstrat calmul: "Am terminat tot Netflix-ul". Cum se simte

Daniele Rugani, primul jucător din Serie A infectat cu coronavirus, şi-a păstrat calmul: "Am terminat tot Netflix-ul". Cum se simte

Juventus

Comentarii

Când Juventus a anunţat că Daniele Rugani a fost infectat cu coronavirus, lumea fotbalului a fost cutremurată. Era primul fotbalist important care a contactat virusul, însă după el, din păcate, au urmat şi alţii.

Fundaşul central al lui Juventus şi al naţionalei Italiei a vorbit pentru prima dată de la anunţul neplăcut: "Nu am avut simptomele despre care s-a scris în presă", a spus Rugani, pentru Juventus TV. 

În rest, fotbalistul are o stare bună de sănătate şi le mulţumeşte tuturor celor de la care a primit mesaje. În tot acest timp, Rugani stă acasă, ca de altfel tot lotul lui Juventus Torino. 

"Practic am terminat tot Netflix-ul. Vă recomand 'The Invisible Guest', este un thriller care nu durează mult şi nu este foarte serios. De asemenea, accept şi recomandări de la voi", a mai declarat Rugani. 

Cotat la 15 milioane de euro, în acest sezon Rugani a jucat doar şapte meciuri, dată fiind concurenţa acerbă de la Juventus. Bonucci, Chiellini, de Ligt şi Demiral mai sunt fundaşii centrali din lotul campioanei Italiei. 

Afla mai multe despre: daniele ruganijuventuscoronavirus 

viewscnt
Articole similare