Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniil Medvedev a câştigat turneul ATP de la Miami. Victorie în minimum de seturi cu Sinner

Daniil Medvedev a câştigat turneul ATP de la Miami. Victorie în minimum de seturi cu Sinner

Tenis

Comentarii

Tenismenul rus Daniil Medvedev (numărul 5 mondial) a câştigat, duminică, în premieră turneul ATP Masters 1.000 de la Miami, dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, după ce l-a învins în finală pe italianul Jannik Sinner cu 7-5, 6-3, transmite AFP.

Medvedev (27 ani) a cucerit astfel al patrulea său titlu în cinci finale jucate în acest an, după cele de la Rotterdam, Doha şi Dubai.

Învins de Sinner în semifinale în Florida, Alcaraz a ratat ''Sunshine Double'' şi îi va ceda lui Novak Djokovic poziţia de lider în clasamentul ATP, care fi publicat luni. La fel ca anul trecut, Novak Djokovic a ratat turneele din Statele Unite din cauza faptului că nu s-a vaccinat contra COVID-19.

Titlul de la Miami este al cincilea de categoria ATP Masters 1.000 pentru Medvedev din opt finale jucate şi al 19-lea său trofeu în circuitul profesionist.

Medvedev avea avantajul direct în meciul cu Sinner, cu cinci victorii în tot atâtea confruntări anterioare, dar al şaselea duel s-a jucat mai mult pe plan fizic, italianul resimţindu-se din cauza căldurii şi umidităţii, la 36 de ore după eforturile depuse pentru a-l învinge pe Alcaraz.

Daniil Medvedev a obţinut victoria după o oră şi 34 de minute. El a mai jucat o finală la Miami, în 2021, când a fost învins de polonezul Hubert Hurkacz.

Afla mai multe despre: medvedev 

viewscnt
Articole similare