Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniil Medvedev, primul jucător care s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor

Daniil Medvedev, primul jucător care s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor

Tenis

Comentarii

Daniil Medvedev continuă parcursul bun din acest an şi la Turneul Campionilor de la Torino.

Daniil Medvedev s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor

Rusul Daniil Medvedev l-a învins pe germanul Alexander Zverev în două seturi, scor 7-6 [7], 6-4, miercuri, la Turneul Campionilor de la Torino, după un meci foarte disputat. Neînvins în grupa roşie, rusul este primul jucător care se califică în semifinale.

"A fost un meci foarte dificil din punct de vedere mental. Am mai pierdut astfel de meciuri în acest sezon. Sunt fericit că am câştigat în această seară", a spus Medvedev la final.

De două ori câştigător al competiţiei (2018, 2021) şi învingător în primul meci cu Carlos Alcaraz, Zverev va juca pentru un loc în semifinale împotriva rusului Andrei Rublev.

Patrick Mouratoglou o susţine puternic pe Simona Halep: ”Este o victimă. Sunt foarte încrezător că TAS va constata că nu s-a dopat niciodată”

"Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colagenul şi l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să ştiu, dar îmi asum responsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea şi de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă şi trebuie să revină pe teren şi să joace cât de repede posibil”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit podcastului Tenis Weekly.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Afla mai multe despre: daniil medvedevtenisturneul campionilor 

viewscnt
Articole similare