Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu a făcut spectacol: ”Dinamo este o echipă prezentabilă, medie de 1.75 metri şi 80 de kg. Fără Nistor, ar fi ca un cal fără cap”

Dănuţ Lupu a făcut spectacol: ”Dinamo este o echipă prezentabilă, medie de 1.75 metri şi 80 de kg. Fără Nistor, ar fi ca un cal fără cap”

Superliga

Comentarii

Dănuţ Lupu spune că Dinamo ar fi fost într-o criză şi mai mare dacă nu l-ar fi avut pe Dan Nistor. Fostul mare mijlocaş român este de părere că Nistor este vital pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Dan Nistor are un admirator în persoana lui Dănuţ Lupu. Fostul internaţional român este de părere că Nistor este punctul de echilibru de la mijlocul terenului şi Dinamo s-ar descurca foarte greu fără el:

(Cum vi se pare actuala echipă a lui Dinamo?) Medie 1,75. 80 kg. Prezentabilă. Cu scuzele de rigoare, eu nu am fost un dinamovist din ăla înfocat - din partea suporterilor mă refer. Nu prea am fost iubit de suporterii dinamovişti. Mai mult mă tachinează rapidiştii pe mine, decât dinamoviştii. Fără Nistor, Dinamo ar fi ca un cal fără cap. E un jucător care aleargă foarte mult. Un jucător determinant pentru Dinamo. Nu că-i prietenul meu şi-l laud eu, dar toată lumea spune că Dinamo fără Nistor ar fi ca o echipă fără cap”, a declarat Dănuţ Lupu.

Cu toate acestea, Lupu nu crede că va fi chemat la naţională. Nu pentru că n-ar merita, ci din cauza unui conflict pe care l-a avut cu selecţionerul Cosmin Contra, când amândoi erau la Dinamo.

”(L-aţi vedea şi la naţională?) Nu. Face parte din jucătorii care nu prea sunt agreaţi, ştie toată lumea conflictul care l-a avut şi cu Contra la Dinamo. E greu să ajungă la naţională. (Dar ar merita?) De-a lungul anilor au fost foarte mulţi jucători care meritau la echipa naţională şi n-au ajuns, din diferite motive. Chiar şi eu poate. Şi Craioveanu. Mulţi am fost, dar nu mai contează”, a mai spus Lupu.

Afla mai multe despre: danut lupudinamo 

viewscnt
Articole similare