Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu anunţă care e suma uriaşă care o poate salva pe Dinamo: "Poate se va găsi un nebun să vină să bage" | EXCLUSIV

Dănuţ Lupu anunţă care e suma uriaşă care o poate salva pe Dinamo: "Poate se va găsi un nebun să vină să bage" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Danuţ Lupu îşi doreşte ca Dinamo să se salveze timp punct de vedere financiar şi sportiv, dar consideră că e nevoie de o sumă mare, pentru redresarea clubului.

Dănuţ Lupu, despre investiţia necesară la Dinamo Bucureşti

Pe lângă penultimul loc din Liga 1, Dinamo se concentrează şi pe stabilitatea clubului. De ieşirea din insolvenţă se ocupă administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu şi administratorul special Iuliu Mureşan. 

După ce masa credală a fost stabilită, Dinamo mare are de trecut câţiva ani pentru a ieşi din insolvenţă. Totuşi, Dănuţ Lupu crede că dinamoviştii au nevoie de o investiţie mare, pentru a-şi reveni din coşmarul pe care-l trăieşte de câţiva ani. 

"Le doresc celor de la Dinamo să  găsească soluţia de a se salva. Poate după acest sezon se va găsi un nebun, cu ghilimelele se rigoare, care să vină să bage 20 de milioane de euro în echipă. Doar aşa se poate redresa Dinamo", a declarat Dănuţ Lupu pentru Telekom Sport. 

În timp ce DDB, care are pachetul minoritar de acţiuni în club, cere ca echipa să fie lăsată să se salveze, un anunţ important a venit dinspre FRF. 

La prezentarea noului selecţioner al României, Edi Iordănescu, Răzvan Burleanu a fost întrebat dacă Liga 1 va avea 18 echipe din sezonul următor. 

Preşedintele FRF a dezvăluit situaţia actuală: "Nicio schimbare de sistem nu va avea loc în ce priveşte acest sezon competiţional. Singura analiză pe care o avem, cu Hypercube, care a asistat UEFA în formatele competiţionale... Singurul proiect e legat de formatul competiţional pentru Cupa României din această vară. Alte discuţii nu avem pe formatele competiţionale", a declarat Răzvan Burleanu.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: danut lupudinamo 

viewscnt
Articole similare