Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu dă de pământ cu Florin Prunea. ”Eu nu am fost niciodată sluga lui Lupescu! Pe unde ne pupăm noi când ne vedem?”

Dănuţ Lupu dă de pământ cu Florin Prunea. ”Eu nu am fost niciodată sluga lui Lupescu! Pe unde ne pupăm noi când ne vedem?”

Diverse

Comentarii

Dănuţ Lupu este supărat pe Florin Prunea şi a avut un mesaj dur pentru fostul oficial de la Dinamo.

În ultimul timp, între cei doi a apărut un conflict, după ce Florin Prunea a purtat un dialog mai ”aprins” cu Ilie Dumitrescu. Dănuţ Lupu i-a luat apărarea fostul jucător al Stelei şi a fost deranjat de declaraţiile lui Florin Prunea. 

Mai mult decât atât, Prunea a continuat războiul şi a afirmat că nu şi-ar lăsa niciodată copilul să fie antrenat de către Dănuţ Lupu, deoarece nu are avea ce să înveţe de la un om care a avut probleme cu legea. 

Acum, Dănuţ Lupu i-a răspuns lui Florin Prunea şi a spus că este ultima dată când îi va vorbi decent. 

”Eu nu am fost niciodată sluga lui Lupescu! Pe unde ne pupăm noi când ne vedem?”

”Îi transmit lui Florin să aibă mare grijă ce vorbeşte de acum despre mine. Nu o să mai fiu aşa blând cu el. Să nu se mai lege de trecutul meu, că ne supărăm rău. Toţi am fost tineri şi toţi am trecut prin probleme. Însă, el nu ştie exact ceea ce mi s-a întâmplat mie şi este mai bine să stea în banca lui.

Îi deranjează că îi spun adevărul? Păi, cu ce drept îi vorbeşte el aşa lui Ilie Dumitrescu? Omul ăla l-a jignit şi i-a vorbit vreodată public aşa de urât? Au fost colegi şi e bine să ne respectăm. Însă, văd că Prunea sare cam rău calul cu toată lumea! Florine, aşa cum mă vezi tu pe mine, vezi că eu nu am fost niciodată sluga lui Lupescu.

Eu nu mă rog de unii şi alţii să mă ajute şi pe mine, iar apoi le merg pe sârmă. Ionuţ a fost naiv că s-a luat după tine şi i-ai promis tu marea cu sarea în campania electorală de la alegeri, dar gata, încetează şi nu te mai lega de trecutul meu. Şi nu cred că o să îl mai faci tu pe Lupescu să mai cadă în capcană încă o dată şi să candideze din nou. Vezi că eu nu mă milogesc pe la uşi să mă ia cineva în cantonament… că mă fac de râs în presă. 

Numele Ionuţ Negoiţă îţi spune ceva? Apropo, pe unde ai fost tu colegul meu de cameră? Pe unde ne pupăm noi când ne vedem? Te rog să încetezi cu atacuri sub centură şi să nu te mai legi de trecutul meu. E ultima oară când îţi vorbesc destul de decent. Nu mă face să vorbesc mai multe”, a declarat Lupu, pentru ProSport.  

Afla mai multe despre: florin prunea-dănuţ lupu-frf 

viewscnt
Articole similare