Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu dă din casă. Ce se va întâmpla cu Paul Anton: ”Vă spun că nu va mai joacă la Dinamo”

Dănuţ Lupu dă din casă. Ce se va întâmpla cu Paul Anton: ”Vă spun că nu va mai joacă la Dinamo”

Superliga

Comentarii

Paul Anton a pierdut litigiul cu Dinamo, după ce Comisiile FRF nu l-au declarat liber de contract.

Momentan jucătorul este accidentat şi din acest motiv nu se află în primul 11. 

Conducere lui Dinamo susţine că atunci când jucătorul se va reface va juca în continuare în Ştefan cel Mare.

Fostul mare jucător Dănuţ Lupu are altă părere şi nu crede că Anton nu va mai juca în tricoul lui Dinamo.

„Părerea mea e că Anton nu va mai juca la Dinamo. Mi-aş dori să aibă puterea să revină, dar după ceea ce i s-a întâmplat şi cunoscându-l puţin, nu cred că va mai juca”, a spus Lupu, la Pro X.

Mijlocaşul central e supărat că nu şi-a încasat mai multe salarii în era Cortacero. Anton şi-a depus memoriu şi vrea să plece de la Dinamo.

„Domnul Anton are o datorie veche pe care domnul administrator s-a angajat că îi găseşte soluţie, dar cu o singură condiţei, să renegocieze, aşa cum au făcut ceilaşi jucători.

El are 19 mii de euro pe lună, care înseamnă cu toate bonusurile, cu totul, vreo 30 şi ceva de mii de euro pe lună. Aici domnul Anton o mai lungeşte, deoarece el şi-ar dori toată suma.

Dacă va dori să-i rămână acelaşi salariu, Dinamo va denunţa contractul, pentru că are dreptul să reducă cheltuielile şi va justifica că pentru salariu foarte mare a reziliat contractul. De aia nu poate Federaţia să-l declare liber de contract pe Anton, pentru că Dinamo este în insolvenţă şi nu poate face acest lucru.

Dacă vrea să-şi primească banii, va trebui să se înscrie la masa credală şi ce vor primi toţi, asta va primi şi el. Dar după aia, dacă va vrea să încheie un nou contract nu va mai putea, pentru că Dinamo nu mai are dreptul să transfere. Singura soluţie ar fi să încheie un addendum, însă el vrea să semneze cu acelaşi salariu, pe care nu-l vrea acum”, a spus Constantin Anghelache la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

  • 1.1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamopaul antondanut lupu 

viewscnt
Articole similare