Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu nu crede în venirea lui Flavius Stoican la Dinamo! ”Nu are puterea necesară să mobilizeze acel vestiar!”

Dănuţ Lupu nu crede în venirea lui Flavius Stoican la Dinamo! ”Nu are puterea necesară să mobilizeze acel vestiar!”

Dinamo București

Comentarii

Dănuţ Lupu a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport, iar fostul fotbalist nu crede în venirea lui Flavius Stoican la Dinamo.

La Dinamo s-au schimbat multe pe final de an. Echipa are un parcurs foarte slab în Liga 1 şi se bate la retrogradare. Mircea Rednic nu a reuşit să redreseze echipa, iar în locul lui a fost adus Flavius Stoican, antrenor care a rezistat doar câteva etape la FC U Craiova 1948. Totuşi, Dănuţ Lupu nu crede în venirea lui Stoican la Dinamo şi a spus că nu are puterea necesară să mobilizeze vestiarul lui Dinamo, care ar fi împărţit în 4 tabere. 

”Nu are puterea necesară să mobilizeze acel vestiar!”

”Jos pălăria în faţa domnului Mureşan pentru ce a făcut de-a lungul anilor, dar ce cauţi la Dinamo, tu? Nu e specializat în nimic, el nu face decât ce îi spune domnul Zăvăleanu. Deci, e un fel de purtător de cuvânt, asta putea s-o facă oricine.

Dacă mergi în Caraibe şi faci plajă, nu înseamnă că poţi să mergi la Poiana Braşov şi să faci plajă. CFR a fost CFR, Dinamo e Dinamo. Eu cred că Rednic a luat decizia greşită când a venit. Rednic a crezut că poate să-l schimbe pe Mureşan cu ajutorul DDB-ului, dar Mureşan a fost mai iute şi a reuşit el să-l schimbe pe Rednic. Eu nu ştiu ce garanţii are Mureşan ca să nu plece şi el.

Cand văd declaraţii că am venit la Dinamo să scap Dinamo de retrogradare, mă cam pufneşte râsul. Eu cred că un antrenor care vine la Dinamo nu trebuie să declare nimic. Nu mai bine taci şi faci, decât să vorbeşti şi să nu faci?

Niciodată, de când s-a înfiinţat fotbalul, niciun antrenor nu a dat 15 jucători afară şi a rămas el ca antrenor. 100% pleacă antrenorii şi rămân jucătorii. Mircea a adus acum două luni nişte jucători pe care acum, în iarnă, vrea să-i dea afară. Păi, tu i-ai adus, tu ai garantat.

Nu cred că Stoican are puterea necesară să mobilizeze acel vestiar şi trebuie să recunoaştem, vestiarul ăla e împărţit în vreo 3-4 tabere. Doamne fereşte! Nu-mi doresc să retrogradeze Dinamo, dar orice e posibil cât timp este o luptă între DDB şi domnul Mureşan. Acum se poate întampla orice. Dacă domnul Badea se retrage şi nu mai ajută, nu ştiu cum poate să mai supravieţuiască echipa”, a spus Danuţ Lupu, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-dănuţ lupu-flavius stoican 

viewscnt
Articole similare