Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti, declaraţii de ultim moment despre viitorul lui Paul Anton. Ce a spus antrenorul italian

Dario Bonetti, declaraţii de ultim moment despre viitorul lui Paul Anton. Ce a spus antrenorul italian

Dinamo București

Comentarii

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu Academica Clinceni, de luni, Dario Bonetti a vorbit despre posibila plecare a lui Paul Anton (30 de ani) de la Dinamo. Antrenorul "câinilor" a spus că nu ştie nimic despre vreo ofertă de la U Craiova pentru el şi a dezvăluit că fotbalistul s-a accidentat.

Reacţia lui Dario Bonetti despre posibila plecare a lui Anton de la Dinamo

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a abordat mai multe subiecte importante din viaţa echipei, la întâlnirea cu jurnaliştii, printre care şi viitorul lui Paul Anton. Mijlocaşul vrea să plece pentru că nu mai suportă situaţia financiară şi s-a discutat în ultimele zile despre o posibilă trecere a sa la U Craiova. Antrenorul italian a spus că nu ştie nimic despre asta şi a vorbit în termeni foarte frumoşi despre optarul din Ştefan cel Mare.

"(n.r. - ofertă de la Craiova?) Asta nu ştiu şi nu este ceva care mă interesează. Anton este jucător important pentru Dinamo, dar şi pentru naţională. Am văzut ce calitate are. Eu cred că este un băiat foarte serios, un profesionist. A demonstrat şi anul trecut, într-un moment dificil, că e dispus să ajute echipa.

Din păcate pentru noi s-a accidentat la ultimul antrenament de săpmâna trecută. El munceşte şi încearcă să îşi revină cât mai repede posibil. Este un jucător important pentru noi, un băiat, un mare profesionist", a spus Dario Bonetti, la conferinţa de presă.

Paul Anton s-a întors la Dinamo în vara lui 2020, atras de revenirea lui Cosmin Contra la echipă şi de proiectul pe care i l-au prezentat investitorii spanioli conduşi de Pablo Cortacero. Totul s-a dovedit a fost o minciună, între timp, iar acum mijlocaşul vrea să plece pentru că este neplătit de mai multe luni.

Afla mai multe despre: bonettidinamopaul anton 

viewscnt
Articole similare