Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti, după 0-6 cu FCSB: ”După cartonaşul lui Filip, meciul s-a terminat” Italianul dezamăgit după derby

Dario Bonetti, după 0-6 cu FCSB: ”După cartonaşul lui Filip, meciul s-a terminat” Italianul dezamăgit după derby

Dinamo București

Comentarii

Victorie categorică în Derby de România pentru FCSB. Formaţia lui Edward Iordănescu a câştigat cu scorul de 6-0 în faţa lui Dinamo.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). Steliano Filip de la Dinamo a fost eliminat în minutul 37 al partidei. 

Dario Bonetti, antrenorul formaţiei Dinamo, a spus după meci că partida s-a rupt pentru echipa sa în momentul eliminării lui Steliano Filip:

”E un moment dificil, îmi pare rău pentru suporteri. E un derby important, dar trebuie să vedem lucrurile negative. În minutul 42 era 1-0 pentru FCSB. După cartonaşul roşu, în cinci minute au marcat trei goluri. E foarte greu pentru o echipă tânără să termine meciul cu onoare. Acesta este fotbalul, trebuie să acceptăm şi să mergem mai departe.

Nu am văzut foarte bine ce s-a întâmplat, sincer. Asta e viaţa în fotbal, uneori ai surpize plăcute, alteori nu. Trebuie să uităm repede acest meci, pentru că este un sezon complicat.

Este o experienţă nouă şi pentru mine, e prima dată când pierd cu 0-6. Asta este viaţa, a fost cea mai proastă experienţă din viaţa mea de antrenor. Cât timp am fost 11 contra 11 am jucat bine, dar după cartonaşul roşu, lucrurile s-au schimbat. Am adus jucători buni cu calitate, trebuie să crească fizic şi să începem să adunăm puncte. Astăzi, după cartonaşul lui Filip, s-a terminat meciul” a mărturisit Dario Bonetti, la finalul partidei de pe Arena Naţională

Afla mai multe despre: dario bonetti 

viewscnt
Articole similare