Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti i-a dat în judecată pe cei de la Dinamo! Ce a spus avocatul fostului antrenor din Ştefan cel Mare

Dario Bonetti i-a dat în judecată pe cei de la Dinamo! Ce a spus avocatul fostului antrenor din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

După o serie de rezultate negative, Bonetti a fost dat afară de la Dinamo.

Suporterii l-au apreciat pe italian pentru ataşamentul pe care l-a arătat faţă de club. Totuşi, antrenorul nu a înregistrat rezultate de notat. Italianul nu este de acord cu decizia de a i se rezilia unilateral contractul. Chiar şi aşa, cei de la Dinamo spun că s-au folosit de lege, care precizează că în primele 60 de zile de la intrarea în insolvenţă, societatea poate rezilia orice contract, chiar şi unilateral. 

Potrivit PlaySport, Bonetti solicită în instanţă să se anuleze încetarea contractului său şi să fie repus în funcţia de antrenor al echipei unde a fost numit Mircea Rednic. Italianul şi avocatul său amintesc că, până în acest moment, nu au fost menţionate motivele pentru care i s-a reziliat contractul. 

”Dat fiind faptul că părţile au semnat Contractul la data de 14.07.2021, când Dinamo se afla în procedura de insolvenţă, astfel încât noţiunea de 'contract în derulare', astfel cum este precizat de către art.123 nu se regăseşte în situaţia prezentă, dedusă judecăţii. Mai mult decât atât, un aspect important de observat, contractul a fost aprobat şi semnat de către administratorul judiciar. 

În plus, contractele în derulare, odată asumate sau contractele încheiate în cadrul procedurii de insolvenţă – situaţia de faţă – reintră sub regimul de drept comun al contractelor”, a spus avocatul lui Bonetti, potrivit PlaySport

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a oferit primele declaraţii după acţiunea din instanţă. 

”Ne judecăm! Aparent, dumnealui urmăreşte să se întoarcă la Dinamo. Aparent! Va fi un dosar asociat care nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, nu-l poate afecta în niciun fel. Ne-am asumat acest lucru, ne aşteptam”, a spus Zăvăleanu, potrivit sursei citate. 

Afla mai multe despre: dinamo-bonetti-liga 1 

viewscnt
Articole similare