Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti, înainte de deplasarea la Craiova: „Băieţii s-au recuperat greu”. Cum vede duelul cu Adi Mutu

Dario Bonetti, înainte de deplasarea la Craiova: „Băieţii s-au recuperat greu”. Cum vede duelul cu Adi Mutu

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo se va duela cu nou-promovata FC U Craiova 1948, luni, de la ora 21:30.

În a doua etapă din Liga I, Dinamo va juca în deplasare, unde se va duela cu FC U Craiova 1948.

Dario Bonetti, antrenorul „câinilor”, a prefaţat duelul de luni şi a mărturisit că a întâmpinat probleme după jocul cu FC Voluntari, scor final 3-1.

"Victoria din prima etapă a fost o mică surpriză pentru toată lumea, iar după acel joc am lucrat foarte bine. Jucătorii trebuie mai întâi să joace bine, apoi vedem ce rezultat putem obţine.

A fost greu să ne antrenăm în această săptămână, jucătorii au fost foarte obosiţi, nu s-au recuperat foarte repede. Când nu te antrenezi mult, e greu să faci faţă în Liga 1.

Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greşeli într-o echipă cu jucători tineri”

Fără antrenamente ajungi să consumi prea multă energie la meci, iar băieţii s-au recuperat cu greu. Cred totuşi că la ora jocului ne vom prezenta bine. Îl ştiu foarte bine pe Mutu, a fost un jucător mare, dar cariera de antrenor este cu totul altceva.

Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greşeli într-o echipă cu jucători tineri. Trebuie să muncim zi de zi şi să-i ajutăm pe cei tineri să devină mai buni. Acest meci cu Craiova va fi mai dificil, ei au jucat bine în prima etapă la Cluj.

Cred că problemele financiare se vor rezolva, eu încerc să mă concentrez acum pe situaţia sportivă. E normal să fie o problemă interdicţia la transferuri, lotul nostru este foarte, foarte tânăr acum şi nu prea avem timp să-i creştem", a spus Bonetti, înainte de duelul cu FC U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: u craiovaadi mutudario bonettidinamo 

viewscnt
Articole similare