Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti, pregătit să renunţe la banca tehnică a lui Dinamo! UPDATE | Contractul italianului va fi reziliat. Reacţia tehnicianului

Dario Bonetti, pregătit să renunţe la banca tehnică a lui Dinamo! UPDATE | Contractul italianului va fi reziliat. Reacţia tehnicianului

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Dario Bonetti, a revenit în România. El a stat în Italia o zi, iar pe aeroportul de la Otopeni a vorbit despre ce e pregătit să facă. Contractul antrenorului a fost reziliat, din ultimele informaţii.

UPDATE | Dario Bonetti nu va mai fi antrenorul echipei Dinamo Bucureşti! El a confirmat informaţia de ultim moment apărută şi a susţinut că a fost decizia şefilor din "Ştefan cel Mare": „Da, este adevărat! Ei au decis, asta e strategia lor", a afirmat italianul pentru Playsport.ro.


În acest moment, echipa din "Ştefan cel Mare" e pe locul 14 în Liga 1, cu şase puncte, iar poziţia lui Dario Bonetti pare că se clatină, mai ales că Dinamo a pierdut ultimele cinci meciuri şi nici nu a marcat în acestea. 

Dario Bonetti, reacţie despre o posibilă plecare

Conducătorii din "Ştefan cel Mare" ar putea produce o schimbare pe banca tehnică a echipei. Bonetti a fost adus la începutul acestui sezon şi a avut susţinerea fanilor-acţionari. După un început bun, echipa s-a prăbuşit şi din cauza interdicţiei la transferuri, care nu a permis transferuri. 

La revenirea în România, din Italia, tehnicianul "câinilor" a oferit o primă reacţie: "Voi merge la antrenament, dar, dacă cineva îmi va spune să mă opresc, aşa voi face!", a declarat Dario Bonetti, conform Sport.ro

Ce antrenor poate veni la Dinamo Bucureşti

Conform surselor Telekom Sport, Mircea Rednic este varianta vehiculată în interiorul clubului. 

Ultima dată, "Puriul" a condus-o pe Viitorul, timp de câteva luni, în sezonul 2020-2021. La Dinamo a avut patru mandate şi ar putea reveni, dacă va primi o propunere din partea celor care conduc în "Ştefan cel Mare". 

 

Afla mai multe despre: dario bonettidinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare