Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti prezentat oficial la Dinamo: ”Mă îngrijorează că jucătorii sunt în urmă cu pregătirea fizică”

Dario Bonetti prezentat oficial la Dinamo: ”Mă îngrijorează că jucătorii sunt în urmă cu pregătirea fizică”

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti s-a întors la Dinamo şi a susţinut vineri o conferinţă de presă în care a vorbit despre noua aventură din Ştefan cel Mare.

Italianul s-a declarat bucuros la revenirea în fotbalul românesc şi se simte entuziasmat de provocarea Dinamo. Bonetti recunoaşte totuşi problemele fizice pe care le întâmpină acum jucătorii săi: ”Mă bucur că mi s-a oferit această oportunitate. Cunosc toate problemele financiare, dar problema mea este alta. Jucătorii sunt în urmă cu pregătirea. Avem jucători tineri de foarte bună calitate, dar au nevoie de timp. Au nevoie de răbdare, să crească lângă nişte jucători de calitate. Sunt jucători născuţi în 2003, 2004.

În acest moment încerc să îi cunosc şi să creez o echipă competitivă. Trebuie să fim realişti, va fi greu în primele meciuri. Am avut doar o săptămână de pregătire. Vom încerca să construim o echipă pe placul suporterilor, dar avem nevoie de răbdare. Nimic nu este sigur în fotbal!

FC Voluntari nu este Real Madrid, îi respectăm, dar nu ne temem. Pe mine mă îngrijorează doar problemele de ordin fizic. Avem în lot jucători care pot surprinde”, a spus Dario Bonetti la conferinţa de presă.

Bonetti a spus că este un tip optimist şi a cerut ca la rezultate slabe să fie el cel criticat, deoarece are avantajul de a nu înţelege limba română. "Prin natura mea sunt un tip optimist. Îmi face plăcere să lucrez cu tineri şi voi încerca să formez o echipă care să ofere satisfacţie suporterilor. Este nevoie de timp şi de muncă. Rugămintea mea este să nu-i criticaţi pe tinerii din echipă, iar dacă vor fi nemulţumiri, criticaţi-mă mai bine pe mine, pentru că eu răspund de echipă. Am şi avantajul că nu înţeleg limba. Sunt încrezător, ştiu că putem învinge. În fotbal nimic nu este sigur. Există o singură stradă certă, aceea a muncii”, a declarat Bonetti.

Noul mandat al lui Bonetti la Dinamo începe, luni, de la ora 20.30, pe teren propriu.

 

Afla mai multe despre: dario bonetti 

viewscnt
Articole similare