Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dario Bonetti recunoaşte problemele de la echipă după înfrângerea lui Dinamo: "Acum nu putem cere mai mult"

Dario Bonetti recunoaşte problemele de la echipă după înfrângerea lui Dinamo: "Acum nu putem cere mai mult"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Dario Bonetti, a recunoscut că echipa are probleme, imediat după înfrângerea cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Dario Bonetti, după Chindia Tâgovişte - Dinamo 1-0

Chindia Târgovişte a învins, duminică, pe teren propriu, la Buzău, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Dinamo, în etapa a IV-a a Ligii I.

Cu interdicţia la transferuri încă în picioare, Dario Bonetti a fost nevoit să se descurce cu ce are la dispoziţie. Italianul a susţinut că sunt probleme şi cu condiţia fizică a jucătorilor, după patru etape jucate în Liga 1. 

"Am fost îngrijorat înaintea meciului. Nu avem pregătirea bună, azi a fost cald. Condiţia fizică a fost modestă, după care a fost lipsa de experienţă. Alegem diverse soluţii pentru echipă, răspunsul îl aşteptăm din teren. Azi nu a fost cel mai bun, dar trebuie să continuăm să muncim. Nu avem nicio soluţie în momentul de faţă. Avem o problemă cu condiţia fizică. Nu aşteaptă nimeni rezultate în momentul de faţă. 

Nu e o surpriză. Eu ştiu foarte bine, fanii sunt fantastici, îmi pare rău pentru ei şi pentru băieţi. Acum nu putem cere mai mult de la jucători", a spus italianul de la banca lui Dinamo Bucureşti. 

În urma acestui rezultat, primul succes al Chidiei, formaţia din târgovişte urcă pe locul 11, cu patru puncte. Dinamo rămâne pe locul 4, cu şase puncte.

Afla mai multe despre: dario bonettichindia targovistedinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare