Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru a scăpat de fractură. Gigi Becali a tunat după meci: "Feşnic e arbitru mare, nu Kovacs. Când vezi că e lovit, nu-i dai nimic?"

Darius Olaru a scăpat de fractură. Gigi Becali a tunat după meci: "Feşnic e arbitru mare, nu Kovacs. Când vezi că e lovit, nu-i dai nimic?"

Fotbal

Comentarii

Darius Olaru a scăpat cu bine după lovitura încasată de la Luis Niţu, în partida dintre FCSB şi U Craiova, de duminică seară, scor 4-1 (1-1). Mijlocaşul ofensiv a fost lovit cu capul în pomete şi nu a mai putut continua partida.

Darius Olaru a fost lovit în minutul 2 de Luis Niţu, în urma unui duel aerian, iar în minutul 7 a fost scos de pe teren de Bogdan Argeş Vintilă, înlocuit cu Ionuţ Vînă. Internaţionalul de tineret a fost transportat la spital, imediat după ieşirea de pe gazon, şi a fost supus mai mult controale amănunţite. Din primele rezultate, părea că Olaru a suferit o fractură de pomete, însă patronul echipei, Gigi Becali, a infirmat această informaţie. În plus, latifundiarul din Pipera l-a criticat pe centralul partidei, Istvan Kovacs, pentru faptul că nu l-a sancţionat în niciun fel pe Luis Niţu, după acel duel.

"Olaru nu are fractură şi e bine pentru noi, dar eu zic... Vezi ce înseamnă arbitru mare? Ăla arbitru mare. Kovacs nu i-a dat nimic celui care l-a faultat. Dar când vezi că e pometele spart, nu-i dai nimic? Îi dai roşu, că i-a rupt faţa! S-a văzut că nu prea îi convenea de FCSB. Nu ştiu ce se întâmplă. Cum adicîă nu-i dai roşu alăiua? Când îi vezi pometele după spart.... Dă-i roşu", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: fotbalolaru 

viewscnt
Articole similare