Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru nu este foarte încrezător în partida cu Gaz Metan. "Va fi un meci destul de greu"

Darius Olaru nu este foarte încrezător în partida cu Gaz Metan. "Va fi un meci destul de greu"

Fotbal intern

Comentarii

Darius Olaru a marcat al doilea gol al partidei dintre FCSB şi FC Botoşani.

Darius Olaru nu este foarte încrezător în partida cu Gaz Metan

Darius Olaru a marcat un super gol în partida câştigată împotriva celor de la FC Botoşani, scor 0-2. Mijlocaşul celor de la FCSB a avut încă o prestaţie foarte bună şi un alt gol excelent marcat cu piciorul stâng, el fiind dreptaci. 

După victoria împotriva moldovenilor, Olaru a spus că este fericit de prestaţia sa şi a colegilor săi din partida cu Botoşani şi crede că dacă roş-albaştrii vor pune presiune pe cei de la CFR Cluj, vor câştiga campionatul. Darius a mai vorbit şi despre meciul următor cu cei de la Gaz Metan, pe care îl consideră unul destul de greu, dar pe care crede că FCSB îl va putea gestiona şi va putea scoate cele 3 puncte.

"Mă bucur că am reuşit să marchez din nou, a doua etapă la rând, mă bucur mai mult pentru victoria echipei. Ştiam că este o deplasare grea aici la Botoşani, am reuşit să ieşim mult mai bine de la cabine şi am reuşit să marcăm cele două goluri care ne-au adus cele 3 puncte. În prima repriză am intrat puţin temători, dar în a doua repriză ne-a ieşit jocul mult mai bine. ne bucurăm că am câştigat şi ne menţinem pe primul loc. Deocamdată jucăm înaintea lor şi asta ne ia puţin din presiune. Reuşim să câştigăm meciurile şi să punem noi presiune pe ei. Va fi un meci destul de greu, au o echipă bună, dar dacă vom reuşi să ne facem jocul nostru, nu cred că vom avea probleme.", a declarat Darius Olaru.
 
Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, este cotat la 2 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: darius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare