Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darius Olaru va reprezenta FCSB în Cupa României de fotbal virtual: “Mă antrenez 3 ore pe zi la FIFA în perioada asta!”

Darius Olaru va reprezenta FCSB în Cupa României de fotbal virtual: “Mă antrenez 3 ore pe zi la FIFA în perioada asta!”

FCSB

Comentarii

eCupa României, competiţie organizată de Federaţia Română de Fotbal în FIFA 20, debutează luni. Meciurile vor putea fi urmărite la Telekom Sport, dar şi în live streaming pe Facebook Cupa României şi YouTube FRF TV.

Fiecare din cele 14 cluburi din Liga 1 şi-a ales unul sau mai mulţi reprezentanţi. Avem 26 de fotbalişti angrenaţi în competiţie!

FCSB va fi reprezentată de Darius Olaru, 22 de ani, şi Valentin Creţu, 31 de ani. Darius ştie care sunt atuurile FCSB-ului în eCupa României: “La club suntem mai mulţi care jucăm FIFA 20, în modul <Ultimate Team>, şi o facem destul de bine. Ar fi fost mai mulţi colegi de-ai mei care ar fi putut să joace în această competiţie, dar eu şi Vali am fost aleşi, cred că suntem destul buni. Sper să facem o figură frumoasă amândoi şi să ajungem cât mai sus în competiţie, chiar să o câştigăm”.

Darius a dezvăluit şi care îi sunt partenerii de antrenament în această perioadă: “Am jucat cu mai mulţi colegi, şi cu Vali, dar şi cu Moruţan şi Cristea, chiar destul de des. Jucăm aproximativ trei ore pe zi, e mai mult decât o făceam înainte de această pandemie. Sper să fiu în formă luni”.

Olaru şi-a adus aminte şi când s-a întâlnit prima oară cu jocul produs de EA Sports: “În 2004 am jucat prima oară, dar era versiunea pe PC. Din 2015 am început să joc pe PlayStation”.

Mijlocaşul de la FCSB are şi o dilemă înaintea duelului de luni, cu Sepsi: “În acest mod al jocului, când toţi jucătorii au acelaşi nivel, contează foarte mult atributele fizice. Nu ştiu încă dacă mă voi titulariza în meciul de luni sau dacă voi intra pe parcurs. Voi lua o decizie în privinţa mea până la ora jocului”.

Programul meciurilor din ”optimi”, toate transmise live pe Facebook Cupa României şi pe YouTube FRF TV:

Luni, 27 aprilie
Academica Clinceni – Dinamo, ora 16:30
Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari, ora 18:00
FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ora 19:30 – live tv pe Telekom Sport

Marţi, 28 aprilie
FC Botoşani – Politehnica Iaşi, ora 16:30
Hermannstadt – Chindia Târgovişte, ora 18:00
Astra – CFR Cluj, ora 19:30 – – live tv pe Telekom Sport 

Partidele se dispută în sistem cel mai bun din trei meciuri, pe platforma PS4, iar toate echipele vor avea aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.
Finala eCupei României este programată pe 6 mai.

Afla mai multe despre: olaru 

viewscnt
Articole similare