Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darren Cahill a spus lucrurilor pe nume. A dezvăluit cea mai mare calitate, dar şi cel mai mare defect al Simonei Halep

Darren Cahill a spus lucrurilor pe nume. A dezvăluit cea mai mare calitate, dar şi cel mai mare defect al Simonei Halep

Simona Halep

Comentarii

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, are doar cuvinte de laudă la adresa sportivei pe care o pregăteşte. Australianul nu s-a ferit să spună care este cea mai mare calitate a Simonei, dar în acelaşi timp şi cel mai mare defect.

"Stiu ca nu va fi perfecta pe teren, dar nici nu vreau asta ca sa fiu sincer. Are acest sange de romanca, acest sange care inseamna foc in stomac si care este distractiv, entuziasmant, emotional. A muncit din greu in ultimul an si jumatate sa gaseasca echilibrul, nu este perfecta dar devine tot mai buna.

Insa mai mult ca orice, acum se intelege mai bine ca inainte. Niciodata nu facea asta. Iesea de pe teren si pleca si trebuia sa stai de vorba cu ea in timpul partidelor. Acum intelege care sunt problemele intelege cand devine emotionala si cate puncte pierde din cauza asta. Incepe sa vada structura meciului, momentele in care se schimba jocul si oscileaza mai bine ca inainte intre aceste lucruri. De aceea acum poate sa intoarca meciuri pe cand, in trecut, le lasa sa ii scape

Este destul de sincera. Cred ca stii cu Simona ce o sa primesti pentru ca nu isi ascunde sentimentele prea bine. Majorittea incercam sa tinem in noi unele lucruri, dar Simona vorbeste despre ele si le lasa sa plece. Cred ca este lucrul cel mai bun la ea, dar este si o lupta pe care o duce. De aceea a avut un mic roller coaster in cariera. De aceea ne place sa o vedem jucand, stii ca intotdeauna o sa vezi ceva interesant", a spus Darren Cahill. 

Afla mai multe despre: darren cahilltenissimona halepwta 

viewscnt
Articole similare